CNN Türk'te Seçime 'Bilimsel Yorum': 'Erdoğan Politik Uzay Zamanı Büktü, Seçim Bitmiştir'

GENAR Araştırma Şirketi Genel Müdürü Mustafa Şen, CNN Türk'te katıldığı programdaki ilginç ifadeleriyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Şen, 'Fazla iddialı gibi gelse de politik uzay zaman bükülmüştür Tayyip Erdoğan tarafından. 24 Haziran 4 Mayıs'a getirilmiştir ve bugün itibarıyla seçim bitmiştir' dedi.

CNN Türk yayınında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi hayatından söz eden GENAR Araştırma Şirketi Genel Müdürü Mustafa Şen, 24 Haziran seçimlerine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Erdoğan 24 Haziran'ı 4 Mayıs'a getirdi"

'Fazla iddialı gibi gelse de politik uzay zaman bükülmüştür Tayyip Erdoğan tarafından. 24 Haziran 4 Mayıs'a getirilmiştir ve bugün itibarı ile seçim bitmiştir.'

Uzay-zamanın bükülmesi fizikçi Einstein’ın Genel Görelilik Kuramı’na göre ışığın, uzaydaki kütleçekim nedeniyle zamanda bükülerek yön değiştirmesine deniliyor.

Mustafa Şen'in sözleri sosyal medyada gündem oldu...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
YORUMLAR

Geçen yine arkadaşlarla zamanı büküyoruz. Ben varım Bahçeli var Binali falan var ama nasıl büküyoruz öyle böyle değil. Sabahlara kadar bükmüşüz.

05.05.2018

Dini büktü, siyaseti büktü, ekonomiyi büktü, dış ülkelerle olan ilişkileri büktü, insan haklarını büktü, eğitimi büktü, sanatı büktü, polisi askeri büktü, adaleti büktü, bir partiyi tamamen büktü (MHP), halkın belini büktü, ülkenin, çocukların geleceğini büktü, zaten kendi seçmenini büke büke adamlarda tuvalete gidecek akıl bırakmadı adamlar artık ağzından sıçıyor. Uzay-zaman bükmesi yaptığı en masum şey, bırakınız yapsın. Yap başgan, uzayı da bük. Hatta solucan deliği de açarsan oyum sana. Atmazsam kara deliklere at beni, böyle spagetti gibi uzayarak öleyim. Aç da evren lideri ol. Bir o kaldı galiba.

05.05.2018

Deist ve ateist sayısında demek cidden büyük bir artış var ki , dinciler nasıl olsa cepte ,onları da böyle çekelim diye düşündüler herhalde :) İşte herkesi kucaklayan bir siyaset ...

TÜM YORUMLARI OKU (38)