CNN Türk’te Hande Fırat Krizi: Hande Fırat Instagram’dan Yazdı, Sonra Sildi!

CNN Türk'te son dönemde yaşanan köklü değişiklikler sonrasında 'kızağa çekildiği' iddia edilen HAnde Fırat sosyal medya hesabından isyan etti! 

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi ve CNN Türk'te 'Gece Görüşü' programı moderatörü Hande Fırat'ın bir süredir ekranlarda görünmemesi kafaları karıştırdı. Bir de bunun üzerine Hande Fırat’ın Instagram paylaşımı CNN Türk’te yaşanan kaosu iyice ortaya çıkardı.

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi ve CNN Türk'te 'Gece Görüşü' programı moderatörü Hande Fırat'ın Instagram paylaşımı kafaları karıştırdı.

Hande Fırat uzun süredir ekranlarda görünmüyordu.

Fırat, Salı ve Perşembe akşamları Ankara'dan ‘Gece Görüşü’ isimli programla gündemin öne çıkan konularını konuklarıyla değerlendiriyordu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Fırat, takipçilerinin ‘neden ekranlarda yoksunuz?’ soruları karşısında “15 Temmuz gecesi” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halkı sokaklara davet ettiği yayınındaki resmini paylaşarak şunları yazı:

'Bu kadar yorum sonrası açıklama yapmam gerekiyor sanırım. Benlik bir sorun yok ! Sorularınızı benim ellerimle yıllar önce kablolarını çektiğim, yıllarca her kademesinde yöneticilik yaptığım yeni CNNTÜRK yönetimine sorun'

Hande Fırat daha sonra bu paylaşımını sildi…

A Haber İstihbarat Şefi olarak çalışırken CNN Türk Haber Koordinatörlüğü görevine getirilen Kubilay Gülbek, CNN Türk'ten alınarak Demirören Haber Ajansı Genel Müdürü yapıldı. A Haber haber müdürü iken CNN Türk Genel Yayın Koordinatörlüğü'ne getirilen Murat Yancı ise Bora Bayraktar'ın yerine CNN Türk Genel Müdürü oldu.

Hande Fırat Canlı Yayında Sinirlendi: “Sen Bana Küfür Edemezsin!”

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
18.08.2024

İnstagrama degil reisine yaz o sana iş bulur Hande 😁

18.08.2024

Ya ne olacaktı... Eski çamlar bardak olur... 😡😡😡

18.08.2024

sen bu stresle 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂

18.08.2024

2 yıl önce olması gereken bahar temizliği :)

TÜM YORUMLARI OKU (12)