CNN Türk Sokağa Çıkma Yasağını İhlal Ettiği İçin Ceza Kesilen Evsiz Vatandaşa 'Yalancı' Dedi

Sokağa çıkın bi bakın isterseniz?

Antalya'da sokağa çıkma yasağı sırasında denetim yapan polis ekipleri Ali Çiftçi isimli bir vatandaşa yasağı ihlal gerekçesiyle "Gidecek yerim yok" demesine rağmen 3 bin 150 TL para cezası kesmişti.

Detayları buradan okuyabilirsiniz;

'Yasak Olduğunu Biliyorum Ama Gidecek Yerim Yok' Diyen Evsiz Vatandaşa Yasağı İhlal Ettiği İçin 3.150 TL Ceza

Hepimizi üzen bu olayın ardından da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ali Çiftçi'yi bulduklarını ve barınma evine yerleştirdiklerini duyurmuştu.

Gerçekten evsiz olduğunu anlayan Emniyet Genel Müdürlüğü de Twitter hesabı üzerinden Ali Çiftçi'den özür diledikleri bir paylaşım yapmıştı.

Fakat CNN Türk, cezayı haberleştirirken Ali Çiftçi hakkında peşin hüküm verip cezadan kaçmak için yalan söylediğini yazdı. Ardından haberlerinde bir düzeltme yapmadan da emniyetin özür paylaşımını yayınladı.

Bir insana yalancı damgası yapıştırmak işte bu kadar kolay. Bir internet siteniz varsa istediğiniz her şeyi yazabileceğinizi düşünüyorsunuz...

CNN Türk'ün yaptığı bu yalan haberin ardından vatandaşlar hem tepki gösterdi hem de bir özür metni yayınlamalarını bekledi.

Sanırım CNN Türk, sokakta yaşamak zorunda kalan binlerce evsiz vatandaşımızın olmadığını düşünerek gazetecilik yapmış. Gerçekten üzücü...

Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
27.12.2020

Cnn ismini lekeyen leş bir kurum haline geldi.CNN TÜRK HÜRRİYET KANAL D ANA HABER iyice saçma sapan haberler yapmaya başladı.Yandaş olmanın yalamanın ötesine girdiler.Bu pis düzenbez ağzı kötü haber yapan kanalları izlemeyin.

28.12.2020

Ülke dönmüş A Habere

27.12.2020

Öyle bir kanal hala var mı yahu.

TÜM YORUMLARI OKU (5)