CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ: "Hakim, Amcaya 'Narin Senin Kızın mı?' Demiş"

Dün sabah saatlerinde Narin'in cansız bedenine ulaşılmış ve tüm Türkiye yasa bürünmüştü. 8 yaşındaki minik bir kızın vahşice katledilmesinin acısı sürerken, soruşturma ile ilgili de yeni detaylar geliyor.

Hakim sorgusuyla ilgili önemli bir iddia gündeme geldi. İddianın sahibi ise CNN TÜRK İstanbul Haber Müdür Nihat Uludağ'dı.

Uludağ, hakimin sorgu esnasında tüm olasılıkları göz önünde bulundurarak sorgulama yaptığını sorduğu soruların bir tespit değil sorgulama olduğunu unutmamak gerektiğini söyledi.

Uludağ'ın iddiasına göre hakim, Narin'in amcasına "Narin senin kızın mıydı?" diye sordu.

Hakimin sorusunun kayda geçmediğini ancak amcanın cevabının kayda geçtiğini söyleyen Uludağ, "Hâkim burada bizim gibi beyin jimnastiği mi yaptı? Yargılama bu şekilde olmaz diye düşünüyorum normal şartlar altında. Bu soru o yönüyle çok önemli diye düşünüyorum ben" dedi.

Takvim Gazetesi'ndeki bir detay ise daha farklı bir muammayı ortaya çıkardı. Soruşturmada tıpkı amca gibi Narin'in annesi Yüksel Güran'ın da mesajları sildiğine yönelik iddialar ortaya çıktı.

İlginizi Çekebilir

Josef de Souza Ülkesinde Oğlunun Yanında Silahlı Saldırıya Uğradı
Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Teğmenler Konuşmasında Şefkat Olduğunu Söyledi
Venedik Film Festivali'nde Gazze Unutulmadı: Yahudi Yönetmen Ödülünü Gazze'ye Adadı

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
09.09.2024

Hakim yada devlet görevlileri enses ilişkiden suphelenmis muhtemelen de öyle.

09.09.2024

Enses neden? Narinin amcası ile annesi akraba değil ki kadınının kayınbiraderi ile ilişkisinden şüphelenilmiş olabilir hatta çocuğun bunu gördüğü için öldürüldüğüne dair bir şüphe vardı

09.09.2024

Hakimin sorduğu sorular yazılı olarak geçmez zapta sadece cevap yazılır bir de artık çoğu Ağır Ceza Mahkemesinde sesli kayıt alınır ve ayrıca çözümlemesi yapılarak kelime kelime ayrı bir zapt olarak dosyaya eklenir... Bu nedenle CNN muhabirinin söylediklerini çok önemli bir olay olduğunu düşünmüyorum... Artık bu meseleyi magazin haberi gibi sağa sola çekmeye başladılar ne yazık ki...

10.09.2024

Soruyu yazmadan cevabın ne anlamı var ki? Mesela şüpheli soruya "Evet" diye cevap verse, neye evet dediği belli değil:) "Evet" dediğinde "şüpheli çocuğun kendisinden olduğunu kabul etti" gibi yazıyorlarsa da bu da yoruma girer. Bilmediğimden yazıyorum, tuhaf geldi:)

09.09.2024

Enses ne alaka narinin annesi ile amca akraba değilki. Kadının kayınbiraderi ile ilişkisi olmasından şüphelenilmiş olabilir zaten çocuğun bu ilişkiyi gördüğü yönünde bir şüphede vardı

09.09.2024

Evet ensest değil ama biraz da öyle gibi. Kardeş eşi sonuçta. düşünmekten bile imtina ettim iyi mi. hakkaten nasıl bir gezegendeyiz ya?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ