Clinton'ı Protesto Eden Öğrenci Liderinden, Obama'yı Kapıda Karşılayan Başbakana

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın Atina'yı ziyaret eden ABD Başkanı Barack Obama'yı kapıda karşılaması, eski bir fotoğrafının yeniden gündeme gelmesine neden oldu.

Yunanistan'a iki günlük bir ziyaret düzenleyen ABD Başkanı Obama, dün Yunanistan Başbakanı Çipras'la bir araya gelmişti. Çipras, misafirini başbakanlık konutu Maksimos Köşkü'nün kapısında karşılamıştı.

İki liderin basın mensuplarına verdiği samimi pozlar, Çipras'ın gençlik fotoğraflarının albümlerden çıkarılmasına neden oldu.

Zira, aynı Çipras, 1999 yılında Yunanistan'ı ziyaret eden dönemin ABD Başkanı Bill Clinton için düzenlenen protestoların ön saflarındaydı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
16.11.2016

"Where is the gravat?" diye sorarlar adama!

16.11.2016

Bu adama sempati besleyenler gündemi takip etmeyen ve geçmişini bilmeyen sığırlardır.Benim sorunum halkıyla değil yönetimledir.Yunanistan her zaman ABD ve AB nin kuklası olmuştur , olmayada devam ediyor.

16.11.2016

sen abd nin kuklası değilmisin sanki

16.11.2016

Dönme dolap bile böylesine dönemez , kominizm düşünce yapısı ve yaptırımlar ama kapitalizmin önderlerinden birini kapıda karşılamalar. Gözlemeyi açarken bile daha sakin döner merdane.

TÜM YORUMLARI OKU (12)