Clarence Seedorf, Müslüman Olduğunu Açıkladı

Efsane futbolcu Clarence Seedorf, Müslüman olduğunu açıkladı. Hollandalı eski futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İslamiyet'i seçtiğini duyurdu.

.

1. Real Madrid, Inter ve Milan gibi Avrupa devlerinde oynayan efsane futbolculardan Clarence Seedorf, Müslüman olduğunu açıkladı.

2. Hollandalı eski futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İslam ailesine katılmamı kutlayan tüm güzel mesajlar için teşekkürler.

3. Dünyadaki tüm kardeşlerime, özellikle de bana İslam'ın anlamını daha derinlemesine öğreten Sophia'ma katılmaktan dolayı çok memnunum. Adımı değiştirmedim. Herkese sevgilerimi gönderiyorum." ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
05.03.2022

Seedorf'a iletirsiniz; Yeni Türkiye'de müslümanlığının beş emri; 1. Çalacaksın, çırpacaksın, normalde haram olan her şeyin sana helal olduğunu bileceksin. 2. Herkesin namusuna karışacaksın, gerekirse taciz ve daha fazlasını yapacaksın. 3. Günde onbeş vakit okkalı yalan söyleyeceksin. 4. Camiye gitmesen de ortamda gözükeceksin, en azından sürekli namaz iman konuşacaksın. 5. Seninle aynı fikirde olmayan herkesi şeytan bileceksin, ve saldıracaksın. Daha bunun "iman şartları" var, onu da başka bir yeni müslümanda konuşuruz...

05.03.2022

2023 Seçimlerinde " Seedorf'u biz Müslüman yaptık, onlar konuşur biz yaparız"

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ