Cizre'de 3 Asker Şehit

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Şırnak'ın Cizre ilçesinde devam eden operasyonda, zırhlı kobra aracının geçişi sırasında teröristlerce önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı düzeneğinin patlatılması sonucu üç asker şehit oldu, bir polis ve bir asker hafif yaralandı.

Genelkurmay, internet sitesinden yaptığı açıklamada 3 askerin şehit olduğunu açıkladı:

'27 Aralık 2015 tarihinde Şırnak İli Cizre İlçesi Nur Mahallesinde devam eden operasyonda, saat 14.40’ta Zırhlı Kobra Aracının geçişi sırasında Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca önceden yerleştirilen El Yapımı Patlayıcı düzeneğinin patlatılması sonucu üç Kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, biri polis olmak üzere iki Kahraman silah arkadaşımız hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır. 

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan Kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'

TSK

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!