Onedio Logo

"Çıtayı Arşa Çıkardı": Çağatay Ulusoy'un Eşref Rüya'daki 'Kehribar' Şovu X Ahalisinin Dibini Düşürdü!

Kapak Görseli

Demet Özdemir ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı Eşref Rüya kısa sürede büyük bir başarı elde etti. Kanal D'nin en iddialı dizilerinden olan heyecan dolu yapımda 'Eşref' karakterine hayat veren Ulusoy, hayranlarını her seferinde daha da büyülüyor. 

Eşref Rüya'nın son bölümünde Ahmet Rıfat Şungar, Necip Memilli ve Tolga Tekin'le birlikte 'Kehribar' şarkısını söyleyen Çağatay Ulusoy yine X ahalisini fena yükseltti.

Kanal D'nin fenomen dizisi Eşref Rüya hem konusu hem de güçlü oyuncu kadrosuyla ilk günden bu yana ilgile takip ediliyor.

Kanal D'nin fenomen dizisi Eşref Rüya hem konusu hem de güçlü oyuncu kadrosuyla ilk günden bu yana ilgile takip ediliyor. Görseli

Başrollerini Demet Özdemir ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı dizi çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Güçlü rakiplerini bir bir eleyen dizi reytinglerde de gözle görülür bir başarı elde etmeye devam ediyor.

Dün akşam (7 Mayıs) 7. bölümüyle ekranlara gelen aksiyon dolu dizide yine nefes kesen anlar yaşandı.

Dün akşam (7 Mayıs) 7. bölümüyle ekranlara gelen aksiyon dolu dizide yine nefes kesen anlar yaşandı. Görseli

'Son bölümde neler oldu?' diye merak edenler için şöyle bir özet geçelim; Nisan ve Eşref arasındaki duygusal çekişme sürerken, Nisan kendi yolunu çizmekte kararlıdır. Kadir ve Nusret arasındaki işbirliği devam ederken, Yakup Baba'ya geçen tesbihin varlığı, Kadir için büyük bir tehdit oluşturmaktadır. Kadir, Eşref'i ortadan kaldırmak için ne kadar ileri gidebileceğini, yetimlerin ihanetinin sonuçlarını çok iyi bilerek belirlemek zorundadır.

Eşref, Nisan ile olan ilişkisinde net bir karar vermiştir, ancak Nisan'ın beklenmeyen hamlesi karşısında duygularını kontrol edebilecek mi? Yetimlerin tehlikede olduğu bir durumda, Eşref, Nusret Ağa ile yüzleşmeyi kabul eder ve yeraltı dünyasında büyük bir yankı uyandıracak olan sürpriz bir hamleyle dengelerin yeniden değişmesine neden olur.

Her bölüm büyük beğeni toplayan Çağatay Ulusoy'sa bu bölümde Ebru Yaşar ve Burak Bulut'un düet yaptığı 'Kehribar' şarkısını söyledi.

Ahmet Rıfat Şungar, Necip Memilli ve Tolga Tekin'le birlikte 'Kehribar' şarkısını çalıp söyleyen 'Eşref' rolündeki Çağatay Ulusoy yine X ahalisini fena derecede yükseltti.

Diziye damga vuran o sahneyi de buraya bırakalım...

Gelin bir de Çağatay'ın 'Kehribar' şovu karşısında fena etkilenenlerden gelen yorumları birlikte okuyalım:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi Çekebilir

İşte Benim Stilim Ülküm'den Şevval Şahin'in Yarışmacı Ablası Ceyda Hakkında Şok İddia!
Uzun Süredir Merak Ediliyordu: Teşkilat'ta 'Albay Nazım'ı Canlandıracak Oyuncu Belli Oldu!
Ölümden Dönmüştü: Kaza Geçiren Gönül Dağı Yıldızı Berk Atan Son Halini Paylaştı!

Popüler İçerikler

Cumhuriyet Tarihinde Böylesi Görülmedi: Akaryakıta Dev Zam Geliyor
Cumhuriyet Tarihinde Böylesi Görülmedi: Akaryakıta Dev Zam Geliyor
Yeni İğrençlik Görüntüleri! Marmaris'teki Bir İşletmede Turist Kadınlara Yapılan Taciz Dansı
Yeni İğrençlik Görüntüleri! Marmaris'teki Bir İşletmede Turist Kadınlara Yapılan Taciz Dansı
Arabalarda ÖTV Oranları Değişiyor: Yeni ÖTV Oranları Yüzde 80 ile Yüzde 220 Arasında Olacak
Arabalarda ÖTV Oranları Değişiyor: Yeni ÖTV Oranları Yüzde 80 ile Yüzde 220 Arasında Olacak
YORUMLAR
09.05.2025

Bu sese düşen kızçeler, alelade biri bu sesle söylese linç üstüne linç ederdiniz ama mevzu Çağatay olunca herkes ağzının suyuyla boy abdesti alacak hâle gelmiş... İkiyüzlülüğünüze şapka çıkarılır ergenus hanımlar...

09.05.2025

Böyle 1000 tane ergen trolün olsun sırtın yere gelmez :)

09.05.2025

Bunun nesine düşmüşler bu kadar ?? Burak Bulut kehribar yazın Google'a da bi görün.. Çağatay'lardan 100 kat daha iyiler.. hem ses hem ortam olarak :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ