Çırağan Sarayı'nda Spiker Mehtap Özkan'la Evlenen Gürsel Tekin Eleştirilere Sert Yanıt Verdi

Haber spikeri Mehtap Özkan'la dünyaevine giren CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, törenin Çırağan Sarayı'nda yapılması nedeniyle eleştirilmişti. Tepkilerin ardından Gürsel Tekin Jahrein'e açıklama yaptı.

Geçtiğimiz yıl çocuğunun annesi ve aynı zamanda ikinci eşi Nihan Tekin ile anlaşmalı olarak boşanan CHP'li Gürsel Tekin üçüncü evliliğini 32 yaşındaki spiker Mehtap Özkan ile yaptı.

Çiftin arasında 25 yaş fark olması sosyal medyada gündem olurken, törenin Çırağan Sarayı'nda yapılması da eleştirilmişti.

Bu eleştirilerin ardından Gürsel Tekin, Jahrein'e Twitter'dan açıklama yaptı. "Düğün yapmadık, sade bir nikah yaptık. 8 kişilik aile bireyleri ve biz ikimiz" dedi.

Servetiyle ilgili eleştirilere ise sert tepki gösteren Tekin, "Servet düşmanı değilim ama servetim yok. Kirli medya, benimle ilgili servet sorgulaması yapacaksa çok kolay. Girsinler sicilime, her şeyi görebilirler." ifadelerini kullandı

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

MetroPOLL Araştırma Şirketi 'Erdoğan mı Rakibi mi?' Anketinin Dikkat Çeken Sonuçlarını Yayınladı
Ece Erken'i Hedef Alan Açıklamalarla Gündeme Gelen Seyhan Soylu'dan Dikkat Çeken Paylaşım
Şüpheli Ölümüyle Herkesi Yasa Boğan Defne Joy Foster'ın Minik Oğlu Can Kılıç'ın Son Hali

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
06.02.2022

Napsın gardaşlar düğün salonunda mı yapsın düğünü amk! Belki kadının hayali orada evet demek! Hayret bi şey ya! Senden çalıp mı yapmış düğünü sana ne! Yaş farkı ne la ayrıca, ikisi de kazık kadar!

Umarım ironidir

Pasif Kullanıcı
06.02.2022

Hay Allahım ya! Çırağan sarayı tarihi bir yer…Tarihi yerler benim ülkemin, benim! Param varsa (ki gerek olmaması lazım) kullanırım arkadaş..”bazı” kesimlere hak değil oralar..Bu ülkenin malı orası…

06.02.2022

Milletvekili maaşı bu sarayı karşılıyorsa gerisine kimse karışamaz. Yok bu zamanda yapılır mı, yok şatafat vs. hikaye. Kendi parasını nerede nasıl yiyeceğine hiçbiriniz karışamazsınız. Senin paran yok diye parası olan adam neden güzel bir yerde düğün yapamasın? He diyorsan ki vekil maaşı Çırağan'da düğün yapacak kadar çok olmamalı ona da tepkini vereceksin. İktidar ve muhalefet vekillerinin ortak paydası vekil zamları ve hakları oluyor genelde. Gürsel Tekin'in başka gelirleri vs. var mı bilmiyorum tabi.

TÜM YORUMLARI OKU (23)