'Çıplaklık Ayıp Değil': Sertab Erener, Konserinde Uğradığı Sansür Sebebiyle Sahnede Tepkisini Gösterdi

Kadın memesi utanılacak bir şey mi diye sormak lazım?

Herkesin merakla beklediği Harbiye Konserleri'nin dünkü yıldızı Sertab Erener'di. Bilirsiniz ki Harbiye Konserleri sanatçıların sahnesini ayrı bir özenle hazırladığı konserlerdir. Sertab Erener de bu gelenek ile sahneye çıkmıştı...

Ve eğer söz konusu seyirci ve sahneyse Sertab asla lafını esirgemez. İki yıl önce Çatalca Belediyesi'nin düzenlediği konserde protokole ayrılan geniş yer sebebiyle seyircinin uzakta kalmasına tepki göstermiş ve belediye başkanını sahneden kovmuştu.

Sertab Erener "Göremeyenler sahneye gelip otursunlar, ben 25 yıldır bu işi yapıyorum. Gelsinler hemen sahneye, onları ağırlayacağım" diyerek de tepkisini göstermiş ve seyircisiyle buluşmuştu.

Dünkü konserde ise sinevizyon gösterisinde yer alan "kadın memesi" sebebiyle videonun sansüre uğradığını öğrendi ve şu sözlerle sahneden tepkisini gösterdi:

“Sanat sansürle hiçbir zaman kapatılamaz. Çıplaklık ayıp değildir, buradaki şey ayıptır. Çok sinirlendim ve derin bir yara aldım. Paylaşmak istiyorum. Özellikle sanatta sansüre karşıyım. Bir kadının memesi görünüyor diye filmi kesmek felaket.”

Sertab Erener'e sosyal medyadan da destek geldi!

İçimizin, dışımızın sansür olduğu şu günlerde Sertab Erener'in çıkışı hiç de haksız değil. Her konuda tepkisini esirgemeyen Sertab Erener, umuyoruz ki daha nice güzel konserlere imza atar.

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
YORUMLAR
03.09.2019

her boku yiyen, her pisligi yapan ama dışarıya ayıptir günahtır etiketi sunan maskesi takan kitle birazdan gelir Sertab'ı linç eder, bu zihniyet hamileler sokaga cikmasin diyen, 6 yaşındaki cocuklardan tahrik olan zihniyet...

03.09.2019

Çıplaklık ilkellik... Bu durumda araplar dünyanın en gelişmiş toplumu sizin tezinize göre :O

Medeniyet dediğin açmaksa bedeni desenize hayvanlar bizden daha medeni.. Mehmet Akif ERSOY

04.09.2019

Çok severim bu açıklamasını M.A.Ersoy'un. Medeni olmayı zaten hep orada aradık... Sıra beklerken başkasının önüne geçilmemesinde, trafikte yavaş yavaş giderken emniyet şeridini kullanılmamasında, taşkınlık yapanı paldur küldür dalmamaktan...(çoğaltılabilir) aramadık. Çok "ayıp" bir tabir de "onlar çok medeni insanlar" şeklinde gelen yakıştırmaların filmlerde genellikle avrupayi yaşayanlara (her şeyiyle) yapılması. Valla isteyen memesini açsın, isteyen g*tünü. Tek problemimiz bu ise. Batıdaki aktivistlere (Femen hariç diyelim) baktığımızda hiç de öyle dertlerle uğraşmıyorlar. Bizimkilerin derdi sanki bağcıyı dövmek, üzüm yemek değil.

03.09.2019

Yok artık 'çıplaklık ayıp değildir' ne ya kafayı yiyecem afsdasdad

03.09.2019

editor de ballandirmis hemen,bikac gun daha sertab icerigi goruruz burda

TÜM YORUMLARI OKU (102)