Çıplak John Cena'ya Alkış Tutulurken, Katy Perry'nin Dekolteli Elbisesine Gelen Yorumlar Sinirleri Yıprattı

Bir tarafta Oscar ödül töreninde sahneye çıplak çıkan John Cena, bir tarafta dekolteli elbisesiyle şarkıcı Katy Perry... İkisine gelen yorumlar arasındaki farkı görünce uzun uzun düşüncelere dalıp gideceksiniz.

Geçtiğimiz günlerde Oscar ödül töreninde tüm salonu kahkahalara boğan bir an yaşandı: Güreşçi ve oyuncu John Cena sahneye anadan üryan bir şekilde çıktı!

"En İyi Kostüm" ödülünü sunmak için sahneye çırılçıplak çıkan Cena, geçmiş yıllardaki bir olaya referansta bulunmuş oldu.

Günün sonunda herkes John Cena'ya gülüp geçti; hatta cesaretinden ötürü tebrik edenleri de oldu.

Bir de dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry'ye bir bakalım: O da geçtiğimiz hafta Billboard Women in Music Ödülleri'ne katıldı.

Ancak dekolteli elbisesi korkunç yorumlara maruz kaldı: Anneliğinden vuran da oldu, 'cringe' bulan da.

Hatta o eleştirilerin bazıları burada:

Katy Perry'nin Sıra Dışı Kırmızı Halı Görünümünün Akıl Almaz Dekoltesi Kısa Sürede Birçok Eleştiri Aldı

Dünyaca ünlü iki isme gelen yorumlar arasındaki fark bir tık sinirleri yıpratmadı değil: Cena için 'Özgüvenli' yorumları yapılırken, Perry için 'Kendine saygın yok mu?' yorumları geldi.

twitter.com

Sizin düşünceleriniz neler?

İlginizi çekebilir:

Öldüğü İddiaları Dolaşan Prenses Kate Middleton'ın Hastanelik Olma Sebebi Ortaya Çıktı
Adli Tıp Psikoloğu, Pedofililerin Korkunç Yöntemleri Hakkında Influencer Anneleri Uyardı
Billie Eilish'i Görenler Demet Evgar Bahar Rolüyle Oscar'ı Kazandı Zannetti

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
13.03.2024

yorumları aynı kişiler yapsa anlardım ikiyüzlülüğü de farklı kişiler yapmış sonuçta

15.03.2024

işte bu kadar

13.03.2024

Kadınlar yine kendileri çalıp kendileri oynamış. Sanki her ikisine de yorum yapanlar aynı kişilermiş gibi tepki vermişler. İkisini de absürt bulan erkekler yokmuş gibi konuşup mağdur olmuşlar yine.

13.03.2024

Anlatsak anlayacak mısın erkek olmayı? Birisi dekolte diğeri sahne için yapılmış ucuz bir oyun. Bağlam ve amaç farklı ta en baştan. Yorum yapanların çoğu kadınlar, erkekler çoktan alıştı sizin saçmalıklarınıza, o yüzden tepkisizler muhtemelen. Bu herif ise zaten bir tür şaklaban, işi bu, Amerika gibi uçların ülkesinde bir kere bir erkek anadan üryan soyundu diye ben neden laf yiyorum oturduğum yerden? Siz her Allah'ın günü soyunuyorsunuz, doyamadınız açmalara, ben ağzımı açıp bir şey demiyorum genelde, soyunmak ne zaman bize ait bir şey oldu da buradan laf yiyoruz? Düşünürken çok uzaklara dalıp gitmenize gerek yok, önce kendi yakınınızı düşünerek başlayın, bu sadece bir erkek, "erkekler" değil, bir de karşı tarafta istatistiklere göz atın.

13.03.2024

Üstüne üstlük erkekken bir şakaya dönüşüp ciddiye alınmamanız bu kadar kolaydır, kadın neden kolay kolay bu seviyeye düşemiyor bunları da düşünün uzun uzun. Yine de çok meraklıysanız kadınlardan benzer oyunlar mutlaka vardır, içinizi rahatlatacaksa, havadan nem kapmayın o yüzden lütfen.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ