Çıplak Bir Şekilde Hamama Giren Japon Turiste Tanıştığı Bir Amcanın Attığı Müstehcen Mesaj

Türkiye'deki bir hamama çıplak bir şekilde giren Japon turist, YouTuber Yoshi'nin Twitter'da yaptığı paylaşımla gündem oldu. Yoshi, turiste gelen çirkin mesajı yayınladı. Gelin detaylara ve yorumlara birlikte bakalım!

Ezelden beridir ülkemize gelen turistlerin Türk hamamlarına olan ilgisi yadsınamaz bir gerçek. Hamamlara yoğun bir ilgi gösteriyorlar.

Türkiye'de yaşayan Japon YouTuber Yoshi de Twitter hesabından her turist gibi hamamları merak edip hiç bilmediği bir hamama giren Japon turistin başına gelen çirkin bir olayı paylaştı.

@YoshiEnomoto_

Çıplak bir şekilde keselenen Japon turistin hamamdan çıktıktan sonra orada tanıştığı bir erkek tarafından kendisine müstehcen bir mesaj atıldığını söyledi.

Japon turist de bu mesajı sosyal medya hesabından paylaşmış. Mesaj da şu şekilde👇

Bu mesaj da haliyle Twitter'da gündem oldu. Kimisi hamama peştemal olmadan giren turisti eleştirirken kimisi de böyle bir olayın yaşanma ihtimali olduğuna inanmadı...

@Fahirizm

@nukefrvr

@yusufoorhan

@cutiejellyflash

@okarinchristina

@le_twitt3r

@beklantoplak

Yapılan yorumlar bana ilginç geldi açıkçası. Turist hamam kurallarını bilmeyebilir, niyeti bozmuş görevliler de uyarmamış olabilir. Bu mesaj da atılmış olabilir. Neyine inanmadılar anlayamadım. Sütten çıkmış ak kaşık mıyız biz?

Hadi yorumlara!

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
17.10.2021

Osmanlı geleneği...

18.10.2021

Bknz: Dellakname-i Dilkuşa

17.10.2021

İşte bunlar hep Nekşfilikş 😁😁

20.10.2021

Bunlar hep Osmanlı:))

17.10.2021

Atılan mesajda yanlış ama bir tık da hak etmiş. Sen anadan doğma gidersen böyle mesajın gelmesine şaşırmaman lazım. Zaten götü kollama devrindeyiz neye güvendi acaba?

TÜM YORUMLARI OKU (26)