Çıplak Banyo Yapmanın Zararları

Kerem Önder isimli adamın çıplak banyo yapmanın zararları başlıklı konuşması... Müslüman çıplak banyo yapmak hatta yatağa da çıplak girmez diyen Kerem Önder böyle bir durumun nelere mal olacağı konusunda da insanları uyardı.

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
09.01.2017

Simdi siz bunu yeni mi ogrendiniz? Sanki bugun ortaya cikmis gibi bir sey suan yapilan. Bu muslumanliktan once de bir Yahudi inanci olarak zaten vardi. Hasidikler (su yandan faallerini uzatip aglama duvarinda kafa sallayanlar) bugun bile hala ayni sekilde banyo yaparlar. Muslumanlikta da banyoda ciplak olmak edepsizlik sayilir. Ben muslumanim diyen ne bunu inkar etsin, ne de buna laf soylesin. Musluman olmayanlarin da buna yine laf soylemeye hakki yok. Bu kimseye zarar veren bir gelenek degil, birakin istedigi gibi banyo yapsin insanlar. Inanclari geregi ya da kendi diledigi gibi. Kimse ciplak banyo yapti diye dinden cikmaz ama kimse de belli yerlerini kapatiyor diye de asagilanamz. Eger dine karsi bir teziniz varsa bu o teze uygun bir arguman degil.

09.01.2017

Müslümanlıkta çıplak banyo yapmak neden edepsizlik olsun? Ben sürekli anadan üryan çırılçıplak banyo yaparım. Çırılçıplak uyurum. Çocukken yaşadığım köyde tüm erkekler dışarda yıkanırdık kadınlar da dahil herkes dışarda tuvalet ihtiyacını giderirdi. Ne kimsenin kimseye taciz ettiğini duydum ne de kimsenin birilerini röntgenlediğini. Hocam yukarıda fetva veren herif her şeyi gören bilen işiten Tanrı zannediyor kendini de bari sen yapma lütfen! Yukarıdaki yolunu bulmuş. Tanrıymış gibi ahkam kes. Sonra öl kurtul. Cennete gitmek ne kolay değil mi? Cennet de müslümanları bekliyor zaten. Nerede bu müslümanlar yanıp tutuşuyorum diye.

Pasif Kullanıcı
09.01.2017

Peygamber(SAV) çıplak yıkanmayın derken yalnızken bile bize hayayı edebi öğretiyor. Kimse görmüyosa Allah görüyor yalnızken bile dikkat et diyor. İşin manevi kısmı bu. Amacı sadece dalga geçmek olan eşşeklere değil saygılı bir şekilde dinleyene, reddedenin de saygılısına söylüyorum bunları.

09.01.2017

Yanlış anlamayın lütfen;Allah'ın görüyor olduğu gerekçesi aslında gerekçe midir?Örtüldüğünde görmez mi Allah?

09.01.2017

tamamen art niyetli yapılan bir içerik olduğunu düşünüyorum siz (editör) insanları birbirine düşürmek istiyorsunuz gayet de başarılısınız zaten bunu okurken tıh tıh gülüyorsunuzdur yalnız bir şeye takıldım sadece mevcut hadisi ve fıkıh kitaplarındakini söyleyen bu adamın hakkını kim ödeyecek devam edin her sakallıya cahil demeye tek bir fıkıh ilmihal siyer hadis bilginiz olmadan yorumlar yapmaya yorumların çoğunu okudum ben cahilim diye bağırıyorlardı neyse ben karışmıyorum sonuçta cahillik mutluluktur

bir taraftan da üzülüyorum bu insanlar için çünkü kalp gözleri kararmış göremiyorlar hep önyargı peşindeler. ne kadar kolay bunlar için peygamber efendimizin sözlerine laf söylemek.

TÜM YORUMLARI OKU (146)