Cinsiyetçiliğe Karşı Cevabını Canlı Mix Videosuyla Veren DJ!

Portekizli DJ Mari Ferrari, arkasında 'Seksizm sayesinde meşhur olacağım' yazan bir pankartla 1 saat 16 dakikalık bir canlı mix videosu yayınladı. Theladbible'da karşımıza çıkan videoda seksizme gönderme yapan Mari oldukça ilginç bir tavır sergiliyor ve Donald Trump'a da sesleniyor.

Oysa Mari'nin videosunda hiçbir şey göründüğü gibi değildi... Mari müziksel yeteneğinden daha farklı olarak öne çıkmak ister gibiydi.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
13.02.2017

Seksist bir şekilde seksizme hayır demek... Sözünün eri kadın gerçekten de seksizm onu ünlü yaptı. :)

13.02.2017

kocaman bir alkış :)

Pasif Kullanıcı
13.02.2017

İşte Onedio'nun ideal kadın anlayışı: Kadının metalaştırılmasına hayır, kadına cinsel objeymiş gibi bakılmasına hayır ama "çıplak bedeniyle ilgi çekip bu yolla meşhur olmaya çalışan kadınları", "çıplak bedeniyle" eleştiren kadına evet. Sonuç: kadın yine cinsel obje olarak konumlandırılacak, kadın hep cinsel meta olarak algılanacak. Bu yüzden tüm bedeninin erotizmini ortaya döken bir kadına bakan erkek abazan, sapkın ve cinsiyetçi olacak.

Pasif Kullanıcı
13.02.2017

aynen aynen aynen. sadece burada da değil ki maalesef...

13.02.2017

Neden bir çok sektörde erkek egemen biliyor musunuz? Çünkü bir başarı sağlamak için kadınlar vücutlarını ve seksi kullanmayı kafalarını kullanmaya tercih ediyor.

TÜM YORUMLARI OKU (13)