Cinsiyet Öğrenme Partisinde Faciadan Dönüldü! Balon Alev Alıp Patladı

Son dönemlerde sosyal medyada sıklıkla gördüğümüz cinsiyet değiştirme partisinin birinde faciadan dönüldü. Cinsiyet renklerinin içerisinde olduğu hidrojen balonu bir anda alev alarak bir adamın kafasında patladı. Alevler içerisinde ortaya saçılan cinsiyet süslerinin pembe renkli olduğu görülürken, o anlar sosyal medyada gündem oldu.  

Son zamanların popüler adetlerinden birisi olan cinsiyet belirleme partisinde korku dolu anlar yaşandı. Cinsiyet renklerinin içerisinde bulunduğu balon bir anda alev alarak patladı.

Patlama sonrası alevler arasında kalan adam yanan parçaları söndürmeye çalıştı. Balonun içerisinde pembe renkli süsler çıktığı görüldü.

İşte o anlar; 🎥

İlginizi çekebilir 👇

Torununun Sınav Maratonunu Esprili Bir Şekilde Taklit Eden Dede Sosyal Medyada Gündem Oldu
Diyarbakır'da Düzenlenen Halk Oyunları Etkinliğinde Keyifli Anlar: Polis Memuru Kurtlarını Döktü
Her Şey Dört Öğrencinin Bisikletle Çorba İçmeye Gitmesiyle Başladı: Bir Gecede 400 Bin Kişi Sokağa Çıktı!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Doktorun Pot Kırması Yüzünden 'Baby Shower' Hayalleri Suya Düşen Hamile Kadın Gözyaşlarına Boğuldu
İngiltere’de Milyonlarca Müslüman Vatandaşlıktan Çıkarılma Tehlikesiyle Karşı Karşıya
Güllü'nün Kardeşi Raşit İlk Kez Konuştu: Tuğberk ve Tuğyan'la Ne Konuştu?
YORUMLAR
12.11.2024

Kız daha gelmeden adamın başını yaktı...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ