Cinsiyet Geçiş Sürecindeki Arda Bektaş, İsmini Arya Arda Bektaş Olarak Değiştirdi: "Bi Hayırlı Olsun Alırım"

Cinsiyet geçiş süreciyle gündemde olan ve ismini değiştirip değiştirmeyeceği merak konusu olunca adının bir marka olduğunu, böyle bir şey düşünmediğini dile getiren Arda Bektaş, kararını çabuk değiştirdi!😂

Türkiye'nin ilk erkek makyaj içerik üreticisi Arda Bektaş, toplumsal dayatmaları reddederek kendi olmayı seçen, hayatını farkındalık yaratmaya adamış bir influencer olarak öne çıkıyor.

Cinsel yönelimi sebebiyle zaman zaman eleştiriye maruz kalsa da, kulaklarını kapayıp mesleğinde emin adımlarla ilerlemeye de devam ediyor.

Fakat özellikle son zamanlarda kendi olabilmek için kararlı adımlar atmaya başlayan Arda Bektaş, şimdilerde cinsiyet geçiş süreciyle ve yaptırdığı ameliyatlarla gündeme geliyor!

Belki denk gelmişsinizdir Arda, TikTok hesabından sık sık üst üste olduğu estetik ameliyatları paylaşmıştı👇

Ardından, ilk haliyle şimdiki halini gösteren "Değişmedim ki kendim oldum!" notuyla paylaştığı videosuyla çok konuşulmuştu.

Geçirdiği büyük değişimlere tanıklık eden takipçilerinin 'Adını değiştirecek misin?' sorusuna ise 'Benim adım artık markalaştı. Ayrıca yurt dışı işlerim de var. Adımı değiştirirsem her şeyimi değiştirmek zorunda kalırım. Arda unisex bir isim.' diye cevap vermişti.

Kararını hızla değiştirmiş olacak ki Arda Bektaş, geçtiğimiz saatlerde ismini değiştirdiğini duyurdu ve "Bir hayırlı olsununuzu alırım" dedi!

Adını Arya Arda Bektaş olarak değiştiren sosyal medya fenomeni son halini de paylaştı!

Ve "Kendimi şu anda alkışlıyorum artık. Yani resmen kendimi doğurdum, sıfırdan yarattım! O doktorlar, o neşterler, o narkozlar! Ama oldu! Başardım yani!" açıklamasında bulundu. ❤️

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kahkaha Tufanına Hazır Olun: Cem Yılmaz 2024 Yılında Bomba Gibi Bir Gösteriyle Geleceğini Duyurdu
Buz Gibi Havada Buz Gibi Suda Yüzmeye Karar Verip "Evde Sakın Denemeyin" Diyen Sadettin Saran Dillere Düştü
Fenomen Eylül Öztürk'ten Dilan Polat İtirafı: Arkadaşlık Serüvenini ve Küsmelerine Sebep Olan Olayı Anlattı...

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
07.12.2023

Sesini sifirdan yaratamamissin ama. Kart ibne

07.12.2023

Annen daha kart

Ülkede sayenizde erkek kalmayacak 🤬 Ve bunları empoze etmek nedir yaa 🤦🏼‍♀️ Yaradılışa aykırı davranan her birey insanlık suçu işliyor we bunu insanlar savunuyor 🤦🏼‍♀️ İstesenizde asla bizim gibi olmayacaksanız we kadın cinsini kirletemeyecekseniz !!

07.12.2023

Aliscim sen olaya çok yanlış bir perspektiften bakmışsın ya. Sanırım sizin orada hala MS 300-500 ? Naaptınız ateşi buldunuz mu ?

07.12.2023

cinsiyet değişimi nedir birader? Yeryüzünde insan ırkı hariç böyle bir saçmalığa ve gerzekliğe yönelen 1 tane canlı yok. Doğa nasıl yön vermişse o şekilde yaşıyorlar. Amk sosyal medyası milletin gerçeklik algısını yerle bir etti. Bir erkek neden kadın olmak ister? Bir kadın neden erkek olmak ister? Karşı cinsin daha iyi olduğu fikrini nereden uyduruyorsunuz? veya gördüğünüz 2 ilginç bilgiye dayanarak o cinsiyeti yaşayabileceğinizi nereden uyduruyorsunuz?

07.12.2023

Ya sikecem belanızı salın lgbt bireylerini orospu çocukları siz mi cinsiyet değiştiriyorsunuz siz mi veriyorsunuz sana gören çıkan ne sana ne oluyor? Tipini siktiğimin erkek zihniyetli çomarı seni kudurmaya devam edebilirsin çünkü biz cinsiyet denilen saçmalığı da yıkacağız.

TÜM YORUMLARI OKU (68)