Cinsiyet Değiştiren İşte Benim Stilim'in Eski Yarışmacısı Neslihan Doğrusöz'den "Hala Bakireyim" Açıklaması

'Hiç erkek arkadaşım olmadı, bu süreçten önce de bakireydim.'

Biliyorsunuz ki, İşte Benim Stilim'in eski yarışmacılarından olan Neslihan Doğrusöz'ün geçirdiği cinsiyet değişikliği geçtiğimiz haftalarda epey bir gündem olmuştu.

Yeni haliyle ve tarzıyla hepimizi şaşırtmış, yakışıklılığıyla da görenleri kendine hayran bırakmıştı.

Hatta sonrasında uzun süredir birlikte olduğu milli sporcu Büşra Eren'le olan birlikteliğini de sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da öğrenmiştik.

Bu sefer de Gazeteci Sibel Arna'nın YouTube kanalı üzerinden yayınlanan 'Sibel Arna ile Sırrı Nedir?' programında geçirmiş olduğu bu süreçle birlikte bakirelik konusuna da değindi. İşte anlattıkları;

Kaynak

"Küçüklüğümden beri kendimi hep erkek hissettim. Ablalarımın yataklarının başında Tarkan'ın posteri varken benim Ahu Tuğba ve Hülya Avşar'ın posterleri vardı. Bir kız arkadaşım vardı ama ailelerimiz bilmediği için yan yanayken kanka gibi takılıyorduk. El ele gezen çiftlere çok özenirdim."

"Hiçbir erkek arkadaşım olmadı. Süreçten önce de bakireydim. Değişimden önce erkeklerden bir teklif geldiğinde direkt 'Sen gaysin herhalde, erkeklerden hoşlanıyorsun' diyordum. Bana yürüyen erkeklerle her seferinde kankaya bağlıyorduk olayı. Ama hiçbir zaman bir erkekten hoşlanmadım." şeklinde yaşadıklarını dile getirdi.

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
13.09.2019

bu kaçtır onedio'ya haberi çıktı aslında tanımıyorum ama eskiden görmüştüm hatta bu nasıl kız erkek gibi demiştim, fazla abartıyorsunuz alt üstü istediğini yapmış bitti ok

13.09.2019

kadın suratına tükürükle sakal yapıştırmışsın gibi durmuş niye öyle ya

13.09.2019

Olm ilk değişikliğinde Al Pacino'ya benziyodu, şimdi Hasan Ali Kaldırım'a dönmüş. Harbiden değişmiş.. İlerleyen zamanlarda Servet Çetin'e benzemesin, eyvah, geri dön kızım sen..

TÜM YORUMLARI OKU (20)