Cinsiyet Değişimiyle Sosyal Medyada Gündem Olan Fenomen Melikhan Sağlam'ı Yakından Tanıyalım!

Çektiği başarılı parodi videolarıyla fenomen olan Melikhan Sağlam, cinsiyet değiştirme sürecini anlatmasının ardından sosyal medyada gündem oldu. Artık Melis olarak yaşamına devam edeceğini açıklayan Melikhan Sağlam'ın kim olduğu ise merak konusu oldu. Gelin hep birlikte cinsiyet değişim sürecinde olan başarılı fenomen Melis Sağlam'ı yakından tanıyalım.

Çektiği başarılı parodi videolarıyla fenomen olan Melikhan Sağlam, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabında kendisini takip eden sevenleriyle cinsiyet değiştirdiğini paylaştı.

Artık Melis ismi ile yaşamına devam edeceğini açıklayan fenomen, takipçilerinden ve birçok ünlü isimden destek mesajları aldı. Bu dönemde en büyük destekçisinin ise annesi olduğunu açıkladı.

Parodi Videolarıyla Tanıdığımız Sosyal Medya Fenomeni Melikhan Sağlam Cinsiyet Değiştirdiğini Duyurdu

Peki Melikhan Sağlam kimdir? Nasıl fenomen oldu?

12 Ekim 1993 yılında Samsun Bafra'da dünyaya gelen Sağlam, gençlik yıllarında İzmir'e taşındı. Çocukluğundan beri taklitler yapan ve oyunculuğa merakı olan Sağlam, çektiği parodi videolarını sosyal medya hesaplarında paylaşmaya başladı.

2018 Ağustos'unda sosyal medyada web dizileri paylaşmaya başlayan Sağlam, Bir Kış Masalı isimli ilk videosunu Instagram üzerinden paylaştı.

Arkadaşlarıyla çektiği parodi dizi videolarından bugünlere geleceği tahmin edilemez bir başarı resmen...

👇

Fakat Sağlam'ın çıkış noktası 'Kiralık Aşk Sinan ve Koriş Kavgası' videosuyla oldu diyebiliriz. Bir markanın hazırladığı yetenek yarışmasına katılmak için paylaştığı videosu şimdilerde bile oldukça popüler.

www.youtube.com

Bu video ise Eylül 2017'ye ait.

Müge Anlı, Esra Erol, izdivaç programları ve bu programlarla viral olan kişilerin parodisini yapan Sağlam'ın 10 parmağında 10 marifet var diyebiliriz!

Yaptığı her parodi videosunda gerçeğinden ayırt edilemez bir şekilde benzemek için profesyonelce çalışması takdire şayan.

Oldu ki internete düşen bir videonuz sonucu sosyal medyanın diline düştünüz, hiç telaşlanmayın çünkü Sağlam sizin videonuzu sizden daha iyi canlandırarak durumu yumuşatacaktır 😂

İzdivaç programlarının vazgeçilmesi şarkıcı Songül, Hürrem Sultan, Çatlak Şanzel, Esra Erol Fatma, Yasak Elma Yıldız ve Aşk-ı Memnu Bihter karakterlerini canlandıran Sağlam, asıl Müge Anlı ve Zeynep Ergül'ün parodi videosuyla viral oldu.

Melis Sağlam'ı popülerliğin zirvesine çıkartan Müge Anlı-Zeynep Ergül parodi videolarından birisi 👇

Muhteşem Yüzyıl, Hercai, Avlu, Aşk-ı Memnu, Yasak Elma, Afili Aşk, Yaprak Dökümü ve aklınıza gelebilecek tüm Türk dizilerinin parodisini çeken tek kişilik dev kadro Melis Sağlam, son olarak bu videolara nasıl hazırlandığını göstermek için çektiği makyaj videolarıyla da oldukça popüler.

Bu videoların arasındaki en popüleri ise Camdaki Kız Cana makyajı oldu 👇

'Camdaki Kız Cana Makyajı' Yaparak Hande Ataizi'ne İkizi Kadar Benzeyen TikTok Fenomeni

Bunlar da sizler için seçtiğimiz en iyi Melis Sağlam videolarından sadece birkaçı 👇

Melis Sezen/Pantene Altın Kelebek Ödülleri konuşması

👇

Çatlak Şanzel/Neredesin

Büyük bir emek ve disiplin ile sevenlerine eğlenceli anılar bırakan Melis'e başarılar diliyoruz. İnanıyoruz ki bu başarı ile şimdi bulunduğu yerden daha iyi yerlere gelecektir. Her şey gönlünce olsun Melis Sağlam 😍

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Çukur Dizisinin Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'ın Özgürce Yaptığı Kimlik Değişimi
"Feraye" Gafından "Pazara Kadar" Devam Etmeyen Aşklara: Türk Magazin Tarihinin Efsane Olaylarını Hatırlıyoruz
Erdoğan'ın İftar Davetine Katılan YouTuber Merve Özkaynak Yaptığı 'Atatürk' Açıklamasıyla Tartışma Yarattı

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
20.04.2022

cinsiyet değiştirme de moda oldu. biz yakında Tayland'ı da geçeriz söyliyim. bu tarz olaylarda liderliği kimseye bırakmayız.

Empati yoksunusun

Evet yine onediodunun lgbt bireyi destekleyip yüceltme haberi. Haber içeriğine göre sosyal medyada büyük yankı uyandıran bir kişi de olsa bizlere zaten bilmemiz gereken her postu tek tek tanıtılmış. Bir gün cinsiyet değiştirirsem ilk isim onedio editörlerine mesaj atıp banada takipçi kasıp zengin etmeleri olacak tşk

lan mal cinsiyet değiştirme kararı kolay bir şey mi zannediyorsun

20.04.2022

İlk defa görüyorum. Cinsiyet değiştirme ameliyatı olanları (kadından erkeğe, erkekten kadına) destekleyenleri, çok iyi yaptın diyenleri anlamıyorum. Tıpkı karşı çıkanları anlamadığım gibi.

20.04.2022

Bu sabah bir kadının vücudunda uyandığını düşün. Kadına ait bakımları yapman gerekiyor, adet görüyorsun, erkekler sana yolda göz kırpıyor vs.. Kendisini bildi bileli bu durumda olan insanlara destek olmak anormaldeğil bence. Bu durum eşcinsellikten farklı bir şey.

TÜM YORUMLARI OKU (14)