Cinsel Yönelim Doğuştan mı Gelir?

Seksolog, danışman ve eğitmen Rayka Kumru, cinsel yönelimin doğuştan mı gelir sorusunu cevaplıyor. Atanan cinsiyet, biyolojik cinsiyet, cinsiyet kimliği, cinsel yönelim, ve toplumsal cinsiyet nedir? Doğuştan mı gelir, sonradan mı oluşur? Değiştirilebilir mi? Hastalık mıdır, bozukluk mudur? Tüm bu soruların cevapları videoda!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
30.06.2020

''Dr. Zeki Bayraktar - İnterseks- Hermafrodit ve Eşcinsel Norm ve Norm Dışı Cinsellik Farklar, Nedenler, Öneriler'' kitabını alın ve okuyun gençler. Gayet sade ve anlaşılır bir dille yazılmış. Bilimsel verilerle eşcinselliğin doğuştan gelmediği, bunun bireyin değişmez kaderi olmadığı geçmişte yapılan ve güncel araştırmalarla duru bir şekilde işlenmiş. Her kesimin fikirlerine yer verilmiş. Okuyup kararınızı vermek size kalmış. Raya Kumru hanım ise burada propaganda yeteneği ile bilimsel verilerden uzak ideolojik çıkarımlar yapıyor.

Pasif Kullanıcı
01.07.2020

O zaman yanlış yazmış :D Sizin heteroseksüel oluşunuz doğuştan değil mi mesela ? Kendinizi bildiğiniz bileli karşı cinsten hoşlanmıyor musunuz ? Biri çıkıp dese "doğuştan değil sonradan edinilen bir şey" , "hadi oradan dersiniz". İstediğinize inanabilirsiniz tabi.

01.07.2020

-1) çok karman çorban bir konu. -2) aslında hiç karman çorban bir konu değil. Daha başında kafanızın bu konuda karışık olduğunu belli etmişsiniz. Yinede biraz dinleyeyim dedim , ön yargılı olmayayım . Kusura bakmayın ama hanımefendi bilimsellikten uzak , cafedeki özgecan ve berkecan ne diyorsa onu demişsiniz ...Umarım bir akademisyen değilde sıradan bir vatandaşsınızdır.

TÜM YORUMLARI OKU (12)