Cinsel Taciz Suçlamalarıyla Mahkemelik Olan Kevin Spacey ve Anthony Rapp Davası Sonuçlandı!

Aktör Anthony Rapp, henüz 14 yaşındayken Kevin Spacey'nin kendisine cinsel tacizde bulunduğunu açıklayarak olayı mahkemeye taşımıştı. Geçtiğimiz aylardan beri devam eden dava, bu hafta başında karara bağlandı. Taciz suçlamalarıyla karşı karşıya olan Kevin Spacey, mahkeme tarafından Spacey'nin Rapp'e cinsel tacizde bulunmadığı kararına vardı. Haberin detayları için sizleri şöyle alalım...👇

Ünlü oyuncu Kevin Spacey, Anthony Rapp'ten gelen cinsel taciz suçlamaları nedeniyle mahkemelik olmuştu.

Rapp, 14 yaşındayken Kevin Spacey tarafından cinsel tacize uğradığını açıklamış, Spacey'e dava açmıştı.

Bu içeriğimizde Rapp tarafından anlatılan olayın ayrıntılarını öğrenmiştik. 👇

Kevin Spacey'nin Kendisine 14 Yaşındayken Cinsel Tacizde Bulunduğunu Söyleyen Rapp Yaşadıklarını Anlattı!

Geçtiğimiz günlerde New York'ta gerçekleştirilen mahkeme sırasında kendi çocukluğundan bahseden Spacey, epey şaşırtıcı itiraflarda bulunmuştu.

👇

Cinsel Taciz Suçlamalarıyla Gündeme Gelen Kevin Spacey Mahkemede Çocukluğunu Anlattı!

Bu hafta gerçekleştirilen bir başka oturumda mahkeme jürisi, Kevin Spacey'nin aktör Anthony Rapp'ı taciz etmediği sonucuna vardı.

Dava bir saatten uzun sürdü. Karar okunduğunda Spacey başını eğdi ve mahkeme salonundan ayrılmadan önce avukatlarına ve onu destekleyen yakınlarına sarıldı.

Rapp'in avukatı Richard Steigman, jüri üyelerine Spacey'nin Rapp'e cinsel bir tacizde bulunmaya çalışmasının bedelini ödemesinin gerektiğini söyledi.

Ayrıca kendisi yine jüri üyelerine, bu olayı Rapp'in uydurduğunu ve Rapp'in iddialarını reddetmesi gerektiğini belirtti.

Steigman müvekkili Rapp için "Kevin Spacey'i sorumlu tutmak adına" dava açtığını söyledi. Steigman, "Gerçek olan şu ki, bu olay yaşandı” açıklamasında bulundu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Yaşadıkları Taciz ve Tecavüz Olaylarını Kamuoyuyla Paylaşıp Hepimizi Üzüntüye Boğan Ünlüler
Yaşadıkları Utanç Verici Olayların Ardından Tüm Kariyerleri Yerle Bir Olan 30 Ünlü İsim
Bir Türlü Aydınlatılamamış Tuhaf Detaylarıyla Hollywood Tarihinin En Ürpertici Cinayeti

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
21.10.2022

eger olay dogru degilde iftira ise kevin spacey'nin kariyerini pisi pisine yakmis oldu. simdi bakiyorum imdb siralamasinda ilk 5de olan eski klasiklerden usual suspects filmini bile listede taaa asagilara indirmisler. adami piyasadan tamamen sildiler. olay gercekse cok daha fazlasini hak ediyor, baska konu.

21.10.2022

Maalesef ki adalet yine yanildi. Anthony rapp birine iftira atabilecek biri degil oteki tarafta kevin spacey zaten cok toksik, herkese sarkintilik eden biri yani birine sarkintilik etmesi ya da taciz etmesi icin kisinin gay falan olmasina gerek yok. Kendisi hakkinda surekli garsonlari taciz etmesi, set calisanlarini taciz etmesi gibi 30 yakin tacizden dava var diye biliyorum. Yani tacizden suclamayi bir tek anthony rapp yapmadi, fakat aralarinda en bilineni o oldugu icin medya tarafindan one cikarildi. Anthony rappin tek sansizligi taciz olayinin uzerinden cok uzun yillar gecmesi oldu maalesef.

21.10.2022

Bir de anthony rapp ilk bu olayi anlattiginda kevin spacey ozur dilemisti. Yani madem boyle bir sey yapmadi o zaman neden daha onceden yapmis gibi ozur diledi. Derdi ki ben boyle bir sey kesinlikle yapmadim suclamalari kabul etmiyorum fakat baska biri seni taciz etiyse yasadigin seye cok uzuldum falan gibi bir aciklama yapabilirdi. Kevin spacey nereden baksaniz elinizde kalir bu konuda.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ