Cinsel Saldırının Sorumlusu Muavin 'Şeytana Uymuş'...

Muğla'dan İstanbul'a giden otobüste muavinin uyuyan bir kadın yolcuya cinsel saldırıda bulunmasıyla ilgili açıklama yapan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Türkiye'yi ayağa kaldıran ve gündeme damgasını vuran inanılması güç olay hakkında 'Paralelci pislikler vatan haini olduğunuzu biliyoruz. Hizmetin selameti için mi Metro ile uğraşıyorsunuz vallahi sizden her şey beklenir' dedi. Çalışanı ile ilişiğin kesildiğini belirten Metro Turizm, internet sitesinden yaptığı açıklamayla tüm yolcularından özür diledi. Başta olayı inkâr eden muavinin ise 'şeytana uydum, yaptım' dediği öğrenildi...

Fotoğraf: Arşiv

Şehirler arası bir yolcu otobüsünde gerçekleşen ve sosyal medyayı ayağa kaldıran olay, Ekşi Sözlük yazarlarından birinin durumu anlatmasıyla ortaya çıkmıştı.

Sosyal Medya Ayağa Kalktı: Otobüste Uyuyan Yolcuya Muavinden Cinsel Saldırı

Olayın ardından gözaltına alınan muavin, ifadesinin ardından serbest bırakılmış, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk ise olayı doğrulayarak, 'Olay doğru. Bir kadın yönetici olarak bunu kabul edebilmem, hazmedebilmem mümkün değil' açıklamasını yapmıştı.

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre önce durumu inkâr eden muavinin, şirket yetkililerinin devreye girmesiyle, yetkililere 'Şeytana uydum yaptım abi' dediği öğrenildi...

Metro Turizm'in sahibi 'paralel'e bağladı: 'Paralelci pislikler'

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk

Öztürk'ün tweetindeki retweet ve beğenilerin kullanılmayan ('yumurta') hesaplardan olması dikkat çekti.

Öztürk, 'Paralelci pislikler vatan haini olduğunuzu biliyoruz. Hizmetin selameti için mi Metro ile uğraşıyorsunuz vallahi sizden herşey beklenir' ifadelerini kullandı.

'Tüm yolcularımızdan özür dileriz'

Metro Turizm'in internet sitesinden yapılan açıklamada çalışan ile ilişiğin kesildiği belirtilerek, 'Talihsiz olay ile ilgili başta yolcumuzdan ve tüm yolcularımızdan özür diler, benzeri bir olayın yaşanmaması adına gerekli tüm önlemlerin alındığını bilgilendirmek isteriz' denildi.

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
26.05.2016

Onu bunu geçin de haber sitesinde bu haberin altına adamın birisi o yapmasa sevgilisi yapacaktı yazmış,30 kişi de beğenmiş. Geldiğimiz hale bakın, müslümanlık paçalardan akıyor

26.05.2016

Artık müslüman sadece bir ünvan oldu. Düzenli namaz kılan sayısı çöldeki çakıl taşı kadar kalmış. Bu ahmaklar da internette Akp, cübbeli diye takılıp, arada camilerde takkeli poz verip, tecavüz haberlerinde de her zaman mağduru suçlayacak birşey bulup, sözde dindarlık kasıyorlar. Bu yorumu yapan o salak, acaba mağduru görmüş mü? Belki ondan daha dindar, belki eline erkek eli değmemiş birisi o? Belki başörtülü. Eee bunlar hep IQ düşüklüğü. "Onedio mu paylaştı. Hemen karşı durmalıyız."

Ya şuraya cibiliyetini sikeyim diye bi emoji koyunda millet rahat etsin..

26.05.2016

amk paralel kelimesini coğrafyada bile bu kadar çok duymadım yeter artık aq her s*kimde paralel de paralel.

TÜM YORUMLARI OKU (158)