Cinsel Saldırı Suçundan Cezavinde Olan Eski Futbolcu Dani Alves Kefalet Ödeyerek Serbest Kaldı

Cinsel saldırıda bulunma suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezası alan eski Brezilyalı futbolcu Dani Alves, yaklaşık 15 ay cezaevinde yattıktan sonra 1 milyon avro kefalet ödeyerek serbest kaldı.

Alves, 30 Aralık 2022 gecesi Barselona'daki bir eğlence merkezinin tuvaletinde 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanmıştı.

20 Ocak 2023'te ise Meksika'dan Barselona'ya geldikten sonra gözaltına alınmış, ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

40 yaşındaki eski futbolcu, ifadesini üç kez değiştirdikten sonra suçunu kabul etmiş, ilk ifadelerinde yalan söylediğini de itiraf etmişti.

Mahkemenin kararı, 4 yıl 6 ay hapis, 5 yıl polis denetimi, 9 yıl mağdurdan uzak durma ve 150 bin avro para cezası şeklinde olmuştu.

Barselona İl Mahkemesi ise 20 Mart'ta aldığı kararla Alves'in 1 milyon avroluk kefalet bedelini ödediği takdirde serbest kalabileceğini ifade etmişti.

Alves, bu karardan beş gün sonra 1 milyon avro ödeyerek serbest kalırken cezaevi kapısında bekleyen basının sorularını yanıtsız bıraktı ve büyük tepkiyle de karşı karşıya kaldı 👇

İspanya hükümetinden bazı bakanlar ve Podemos partisinin üst düzey yöneticileri, cinsel saldırıdan hüküm giymiş birinin yüksek bir miktar olsa da para ödeyerek serbest kalmasını eleştirdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Real Madrid'ın Brezilyalı Yıldızı Vinicius Junior Milli Takımının Basın Toplantısında Gözyaşlarına Boğuldu!
Trabzonspor'un Fildişi Sahilli Futbolcusu Nicolas Pepe'nin Kazancı Size "Futbolcu Olmak Vardı" Dedirtebilir
Trabzonspor - Fenerbahçe Maçındaki Olayların Tartışılan İsmi Osayi Samuel'den Yaşananlara Dair Açıklama!

Popüler İçerikler

Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Okul Müdürünü Öldüren Öğrencinin İfadesi Ortaya Çıktı: Cinayetten Sonra Börek Alıp Eve Gitmiş
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
YORUMLAR
25.03.2024

Zenginsen, dünyanın her yerinde istediğin suçu işleyebilir, başka canlıların hayatını mahvedebilir, sonunda kendi hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam edebilirsin.

25.03.2024

paran varsa yancıkta, demişler

25.03.2024

sapıklığın maddi bedeli olamaz Mk bari serbest bırakıyorsunuz ipne bırakıp öyle salın hem kısır olsun hemde homo seksuel

TÜM YORUMLARI OKU (4)