Cinsel Saldırı Suçlamasından Sonra Facebook'ta Canlı Yayında İntihar Eden Aktör

33 yaşındaki Frederick Jay Bowdy, sabah 5.30 sularında Facebook'ta hayatına son verme kararı aldığını belirtti. Bunu gören bir akrabası anında Los Angeles Polis Departmanı'nı aradı.

Polis Bowdy'e ulaşmaya çalıştı ancak aktör hayatına çoktan son vermişti.

Bowdy perşembe sabahı Santa Clarita'da cinsel saldırı sebebiyle tutuklandı. Cuma günü 100.000$'lık kefaleti ödendikten sonra serbest bırakıldı.

Jay kendine bir oyunculuk kariyeri kurmaya çalışıyordu, 2016 yılında ekranlara gelecek olan 'Prepper' adlı filmde oynayacaktı.

Ayrıca 'Hollywood Men' adlı striptiz kulübünde 'Houston' takma adıyla çalıştı.

Facebook'a yüklediği bir videoda Bowdy; üniversite yıllarında iki çocuk yetiştirdiğini, sonrasında dördüne daha babalık ettiğini belirtti.

Büyürken karşılaştığı zorluklardan bahsederken, güzel bir basketbol kariyerini olduğunu ancak sakatlanmalarının onu Mısır'da oynamaktan alıkoyduğunu söylemişti.

Bir kısa filmde rol önerildiğinde aktörlüğe yöneldi. Çünkü başarılı olabileceğini düşündüğü bir şeyi yapmak onu mutlu ediyordu.

Dünyada herhangi bir yerde ortalama 40 saniyede bir birisi intihar sebebiyle hayatını kaybediyor.

Dünya Sağlık Örgütü'ne göre her yıl bir milyon insan intihar ediyor, bu sayının yirmi katı kadarı intihara teşebbüs ediyor ve bu sayılar git gide artmakta.

Ailesine sabır diliyoruz...

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
YORUMLAR
28.01.2017

Will smith zannedenler derneğine selamlar.

Pasif Kullanıcı
28.01.2017

aynen amk o olsa harbiden üzülürdüm lan.

Pasif Kullanıcı
28.01.2017

iyi de, adam intihar etti diye aklanmış olmuyor ki, cinsel saldırıdan suçlanmış ok ama masum olduğunu bilmiyoruz, sırf intihar etti diye sempati duymayın yani...

28.01.2017

Ağzınıza sakız gibi bir feminist lafını yapıştırmışsın her şeyde yok feminist kadın yok feminist medya. Feministler buna ben de dahil olmaz üzere kadın erkek eşitliğini savunur önce onu küçük beyinlerinize bir sokun. Bu adama gelince suçluluğu kanıtlanana kadar herkes masumdur. İftira ise eğer bu ciddi bir şeydir oradaki polis bu ihtimali de araştırıyordur büyük ihtimalle. Ha gerçekten tecavüz edip sonra bunun vicdan azabına dayanamadığıniçin intihar da etmiş olabilir. Burada verilen kısıtlı bilgiler ile yobaz hareketler yapıp yürümeyin millete.

28.01.2017

sadece feminizim değil günümüzde birçok kavram, kavrama göre hareket ettiğini söyleyip anlamı dışında şeyler yapanlar yüzünden yanlış anlaşılıyor bunun temel sebebi insanların araştırma yapmayı bilmemesi, becerememesi ya da kulaktan dolma bilgiler ile hareket etmesi.

TÜM YORUMLARI OKU (15)