Cinsel İstismardan Kaçan 14 Yaşındaki Kız Çocuğu Polise Sığındı: 18 Kişiden 10'u Tutuklandı

İstanbul'da komşuya bırakılan 4 yaşındaki çocuğun cinsel istismara maruz kaldığı iddia edilmişti. Bu kez de bir istismar haberi Osmaniye'den geldi.  Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 18 kişiden 10'u tutuklandı.

Cinsel istismardan kaçan 14 yaşındaki kız çocuğu, polise sığındı. Pedagog eşliğinde ifadesi alınan çocuğun, kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia ettiği 18 kişinin ismini açıkladı.

Çocuğun ifadesi üzerine harekete geçen polis, şüpheli 18 ismi gözaltına aldı. Sorguları tamamlanan 18 kişi, adliyeye sevk edildi. 1 şüpheli, savcılık tarafından serbest bırakılırken, 17 şüpheli ise tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Hakim karşısına çıkan şüphelilerden M.A., A.K., A.A., D.B., R.S., İ.K., E.S., A.İ., M.K. ve A.K. tutuklanarak ceza evine gönderildi.

7 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Komşuya Bırakılan 4 Yaşındaki Çocuğa Taciz İddiası: 13 Yıldan 30 Yıla Kadar Hapsi İstendi
18 Yaşındaki Gencin Acı Ölümü: Döverek Bayılttılar, Elektrik Vererek Öldürdüler
İsrail'den Gece Yarısı Saldırısı: Şam'da Peş Peşe Patlamalar

Popüler İçerikler

Galatasaray'da Okan Buruk'un Penaltıya İtirazı Olay Oldu
Kızılcık Şerbeti'nde Çok Konuşulacak Sahne: Kiliseden Rahatsız Olan Pembe’ye Papazdan Ders Gibi Yanıt
Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
YORUMLAR
01.10.2024

Herkesi, her şeyi cinsel obje olarak gören bu iğrenç mahlukatlardan tüm benliğimle iğreniyorum, sizinle aynı havayı solumak bile insanı hayattan soğumaya yetiyor!!! Bir zaman sonra,bizim ruhumuz duymaz ama hepsi dışarda olur zaten malesefff!!!!

01.10.2024

14 yaşında bir çocuk tacizin ne demek olduğunu, nasıl bişey olduğunu biliyor ve polise sığınması gerektiğini de. 14 yaşında bir kız çocuğu. 14 yaşında.

01.10.2024

Taciz değil, tecavüz. Cinsel istismar diyerek yumuşatıyorlar olayı. 14 yaşındaki çocuğa hallenip HAYVAN GİBİ SALDIRMIŞLAR!

01.10.2024

Erkeklerden nefret ediyorum

01.10.2024

Etme kardeşim etme. Bak sabah sabah yine sinir küpü oldum. Bunlar erkek falan değil zaten.

TÜM YORUMLARI OKU (29)