Cinsel İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebeğin Annesi Devletten Maddi Yardım Almış!

Tekirdağ'da gördüğü şiddet nedeniyle beyin kanaması geçirdiği ve cinsel istismara uğradığı belirlenen 2 yaşındaki Sıla bebeğin tutuklanan annesi Bakiye Y.'nin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden maddi ve manevi destek aldığı ve kadın sığınma evinden de kendi isteğiyle ayrıldığı ortaya çıktı.

Tekirdağ'da şiddet ve cinsel istismara uğradığı belirlenen 2 yaşındaki Sıla bebek, şu anda yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.

Soruşturmada anne Bakiye Y., 'dini nikahla' birlikte yaşadığı Sanlı Ö. ve komşunun 13 ve 14 yaşındaki iki çocuğuyla birlikte toplam 5 kişi tutuklandı. Sıla bebeğin 5 yaşındaki diğer kardeşi ise hemen devlet korumasına alındı.

Öte yandan uyuşturucu kullanmaktan ve polise tehditten suç kaydı olduğu belirlenen anne Bakiye Y. ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Yaklaşık 2,5 ay önce cezaevinden çıkan Bakiye Y.'nin Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün birçok biriminden 2019 ile 2020 yılları arasında maddi destek aldığı belirlendi. Annenin ayrıca koruma altına alınan diğer çocuğu için de devletten sosyal yardım aldığı öğrenildi.

Öte yandan Sıla bebeğin annesi Bakiye Y.'nin bir dönem kadın sığınma evine yerleştirildiği ancak buradan da kendi isteği ile ayrıldığı bildirildi.

Tekirdağ Barosu Başkanı Egemen Gürcün, 11 Eylül'de yaptığı açıklamada, Sıla bebeğin cinsel istismara uğradığının adli tıp raporlarıyla kesinleştiğini söylemişti.

'Maalesef, ne yazık ki evladımızın cinsel istismara uğradığı adli tıp raporları ile kesinleşmiş durumda. Zaten 13 ve 14 yaşındaki şüpheli 2 kişinin tutuklanmasına sebep buydu.

Annenin olay hakkında çocuğundaki durumu fark etmesine rağmen delilleri karartması ve gizlemesi söz konusu. Annenin de  tutuklanmasının gerekçesi bu.'

İstismara Uğrayan Sıla Bebeğin Teyzesi Sessizliğini Bozdu: "Kardeşim Demeye Dilim Varmıyor"
Kadın Astsubayla Para Karşılığı Cinsel İlişkiye Girdiği İddia Edilen İmam İçin Karar Çıktı
Teyit: Narin Güran'ın Köyündeki İmamın Telefonunda Grup Seks Videoları Bulunduğu İddiası Gerçek mi?

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
19.09.2024

insan nasıl bu kadar kötü olabiliyor

19.09.2024

Devlet bu canilerden daha gaddar olmadıkça bu canavarlar çoğalır..

19.09.2024

işte kendini bilmeyenler anne oluyor ve anneliği bilmedigi halde biz bunlara anne diyoruz her önüne gelen doğruyor ve anne olmus oluyor.....

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ