Cinsel İlişkinin Hararetine Bir Bardak Soğuk Su İçirtecek Oral Seks Hataları

Oral seks, ilişkilerin heyecanını arttıracak en keyifli aktivitelerden biri. Cinsel ilişki öncesinde denendiğinde çiftin daha tutkulu olmasını sağlayıp ilişkiyi harlayabiliyor. Tabii doğru yapıldığı sürece... Bazı hatalar, partnerinizin uzaklaşmasına ve anın büyüsünün bozulmasına sebep olabiliyor. İşte, dikkat etmeniz gerekenler...

1. Vahşi bir kısrak olmak öyle bir şey değil.

Erkeklerin en çok şikayet ettiği konu, dişler. Partnerinizi dişlemeyin, dişlerinizin temas etmemesine özen gösterin. Nazik dokunuşlar sergileyin. Biraz özen ve pratikten sonra bu sorundan kurtulabilirsiniz.

2. Bir yarışta değilsiniz.

'Ne kadar hızlı, o kadar iyi' mantığı tamamen yanlış. Partnerinizle bir ritim yakalayın ve ona uygun şekilde devam edin. Yavaş ve ritmik hareketler ile başlayıp anın akışına göre ilerleyin.

3. Savaşmayın, sevişin.

Testisler erkeklerin en duyarlı bölgesi. Onlara dokunurken mutlaka nazik olun. Eğer sert bir hamle yaparsanız partnerinize zevk yerine acı hissettirirsiniz. Bunu isteyeceğinizi hiç sanmıyoruz.

4. Dilinizi hissettiğinizden emin olun.

Kayganlaştırıcı ürünler ilişkiye renk katıp hazzı arttırıyor olabilir ama her durumda değil. İlişkinin en heyecanlı anında 'Benim dilim nerede?' paniği yaşamak istemezsiniz. Bu ürünlerin dili uyuşturabildiğini aklınızdan çıkarmayın.

5. Olumsuz ruh hallerinizden kurtulun.

Oral birliktelik sırasında düşüncelerinizin su gibi berrak olması gerekir. Nasıl göründüğünüzü düşünerek kaygılanmayın. Rahat ve kendinizden emin olun. Bilinçaltınızı susturun.

6. Birbirinizin isteklerine karşı saygılı olun.

Oral seks en eğlenceli aktivitelerden biri bu yüzden kendinizi akışa bırakın ve zevk almaya bakın. Birlikte zevk aldığınız şeyleri yapın. Tek taraflı istekler bir süre sonra sizi sıkacaktır. Unutmayın; çiftlerin birbirlerinin isteklerini göz ardı etmemesi, iki taraf için de ilişkiyi hareketlendirir!

7. Oldubittiye getirmeyin.

İlişki sırasında çiftlerin aceleci davranması, cinsel organlarda yaralanmalara sebep olabilir. Oral seks bir ön sevişme olduğu için yavaş olmalı ve bedeninizi cinsel birleşmeye hazırlamalısınız.

8. Hijyen, hijyen, hijyen!

Tamam bu kuralı zaten biliyorsunuz ama biz yine de hatırlatmak istedik.

9. Klitorisin yerini evinizin adresi gibi ezberleyin.

Cinsel birleşme sırasında adımlarınızı doğru atın. Erkeklerin klitoriste yeteri kadar odaklanmaması kadınlar tarafından hiç hoş karşılanmaz. Çünkü kadınlar orgazm olmazlarsa tatmin de olmazlar.

Popüler İçerikler

9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Yaş Farkı Olay Olmuştu: Su Burcu Yazgı Coşkun, Burak Deniz'li Dizi Hakkında İlk Kez Konuştu!
Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
YORUMLAR
27.07.2021

Onedio editörlerinin tek derdi sözde kadın haklarını savunup feminazilik yapmak, kadın erkek eşitliği ayrıştırmak ve seks. Öğretmekten ziyade yönlendirme amacı varmış gibi hissettiriyor. Ne demişler fakirin karnı doyunca s*ki oynarmış. Çok kafaya takılıyor bazı konular. Günde en az 2-3 başlık açılıyor bu şekilde.

27.07.2021

Bu kadar sıklıkla yapılması öğreticiden ''ziyade'' göze sokarak yönlendirme amacı oluyor. Yoksa cinsel eğitimin gerekli olduğunu düşünen ama bunu bu kadar abartarak ve göze sokarak yapılmaması gerektiğini düşünen biriyim. Çünkü dilde çok kelamı dönen şey bilgiden ziyade sakıza dönüşüyor ve son olarak öğretici değil demediğimi vurgulamak isterim.

27.07.2021

siz de cinselliğiniz de yerin dibine batsın amk

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ