Cinsel Hayatlarına Renk Katmak İsterken Her Şeyi Eline Yüzüne Bulaştıran İnsanların Güldüren Hikâyelerine Kulak Vermeniz Lazım!

Varis çorabından sonra kendime gelemedim!

E ne var canım? Herkesin kendi tercihi.

"Eşimle son bir aydır ilişki terapistine gidiyoruz. Terapistimiz eşime, 'İlişkinizde heyecanı diri tutacak şeyler yapabilirsiniz' demiş. O da gidip deri kemerli bir vücut çorabı almış. Neyse ben 70 kiloyum, gidip S beden almış. Zar zor girdim içine ama nefes alamıyorum. Sıcaktan o deri vücuduma öyle bir yapıştı ki çıkaramıyoruz. E haliyle de sevişemiyoruz. Makas da bulamadık. En son kaş makasımla deriyi kesmeye çalışıyorduk kan ter içinde... Deriyi vücudumdan çıkardıktan sonra ben çok yoruldum elim kolum kalkmıyo diyip uyudu kendisi..."

Haksız diyebilir miyiz? Sanmıyorum...

"Sevgilimin doğum günü için her yeri mumlarla kaplamıştım, yatak odası da dahil. Neyse yemeğimizi yedik, içtik o kadar sarhoşuz ki ama. Yatak odasına geçtik her yer mum ve tütsü... Sevişme ön sevişme derken mum aşağıda yatak örtüsünün ucunu tutuşturmuş hiç farkında değiliz. Sevgilim zaten gözünün önünü göremeyecek kadar sarhoş. En son kafamı çevirdiğimde alevleri gördüm. Çığlık çığlığa o halimle su döktüm, üzerine bastım ayakkabılarla. Neyse ki çok büyümeden söndürdük. İlk ve son romantizm denememdi..."

İçinden çıkartıp mı verdi acaba... Ben o ayrıntıyı merak ettim.

"İlişkiye renk katma işi nasıl oluyor? Birileri bana fikir verebilir mi? En son yatakta ilişkimize renk katmak için bulunduğum teşebbüsü elime yüzüme bulaştırdım da. Müzik uygulamasından Jane Birkin ve Serge Gainsbourg'ün erotik şarkılarını açtım, ne kadar bilgiliyim bu konuda kanıtlayacağım ya. Neyse her şey başlarda harika ön sevişme vs derken bir anda şarkının bitmesiyle yeni bir şarkı başladı ve İbrahim Tatlıses'ten Dom Dom Kurşunu'nun melodileri duyuldu! Hayır o durumda kalkıp değiştiremiyorsun da. Şarkı bitene kadar o müzikle seviştik! Hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyorum..."

E ben şimdi ne diyeyim ki buna?

"Alışmadık götte don durmazmış ben bunu anladım. Yıllarca peşinden koştuğum bir kız vardı. Beni yıllarca reddetti en son biraz tipim düzeldi insana benzedim, bir de biraz soğuk yapınca yumuşar gibi oldu. Neyse biz bunla görüşmeye başladık ama ben o kadar kasılıyorum ki kızın yanında yanlış bir şey yapıcam diye..."

'Neyse kız bir gün sana geleyim film falan izleriz dedi olur dedim ama ölüyorum heyecandan. Gittim prezervatif, kayganlaştırıcı jel bir seks için ne alınabilirse aldım belki lazım olur diye. Jeli de alırken kendi kendime diyorum ki ilişkimiz biraz canlansın falan. Ama hayatımda da kimseyle birlikte olmamışım. Neyse kız geldi her şey harika biz bir şeyler yaşayacağız tam. Kız çantasından ağız topu çıkardı kutusuyla. Bana hediye aldı zannedip açtım ağız topu ama o zamanlar bilmiyorum tabii hayatımda görmemişim. Çok sağ ol bu ne falan dedim gerek yoktu. Başta espri yaptığımı zannetti ama o da anladı durumu. Sonrası zaten dram.'

Kendime gelemiyorum... Üç kez falan okudum.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Cinsellikle İlgili Doğru Bilinen Yanlışlara Parmak Basarken Hepimizi Güldüren Kişilerin İsyanlarına Kulak Vermeniz Lazım!
Yatakta Korktukları Başlarına Gelen İnsanların Komik İsyanları Sizi Hem Güldürecek Hem de Dumura Uğratacak!
Seks Esnasında Partnerleriyle Aralarında Geçen Sinir Bozucu Diyalogları Paylaşan Kişilerin İsyanları Sizi Güldürecek!

Popüler İçerikler

Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyon TL'lik Ödül İlk Kez Kazanıldı!
Ziraat Bankası'ndan Ortak Konut Kredisi: Gerçekten 10 Bin Lira Taksitle Ev Almak Mümkün mü?
Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
YORUMLAR

renk katmak isterken gökkuşağına dönenler.. adsafaa 😁😂😂

19.09.2020

anadolu kültürü ile büyüyen kızla evlenirsen, tek renk mini şort giymesi olur :/ düz ilişkiden ileri gidemiyorsun. kamustra hak getire zaten en fazla 3 pozisyon :( geçmiştekilerin ahı tuttu galiba

22.09.2020

Sonuncusu iyiymiş.

TÜM YORUMLARI OKU (4)