Cinsel Fantezinin Sonu Ölümle Bitti! Erkeklerin Girmesinin Yasak Olduğu Motelde Duş Hortumuyla...

İngiltere'de erkeklerin girmesinin yasak olduğu bir motelde skandal bir olay yaşandı. Sandra Moore isimli genç kadın erkeklerin girmesinin yasak olduğu motele gizlice erkek arkadaşını sokarak cinsel ilişkiye girdi. ilişki sırasında kadın hayatını kaybederken erkek arkadaşı ise ortadan kayboldu. İşte detaylar...

Cinsel Fantezi Hayat Aldı

İngiltere'de yaşayan Sandra Moore isimli genç kadın cinsel fantezi sonucunda hayatını kaybetti. Erkeklerin girmesinin yasak olduğu bir motelde kalan Moore, motele gizlice erkek arkadaşını soktu. Çiftin cinsel ilişkiye girdiği esnada Sandra Moore hayatını kaybetti. Erkek arkadaşı ise olay yerini terk etti.

Erkek Arkadaşı Olay Yerini Terk Etti

Yaşananların ardından olay yerine gelen polis ekipleri incelemede bulundu. Motelde kalan diğer kadınlar Moore'nin odasından bir erkeğin çıktığını gördüklerini aktarırken polis ise Moore'nin hayatını kaybetme nedeninin cinsel fantezi olduğunu aktardı.

Duş Hortumu Nefessiz Kalmasına Neden Oldu

İngiliz basınında yer alan habere göre cinsel ilişki esnasında fantezi amaçlı duş hortumunu boynuna dolayan Moore bir süre sonra nefessiz kalarak hayatını kaybetti. Olay anında erkek arkadaşının ihmali olduğu düşünülüyor. Konuyla ilgili araştırmalar devam ediyor.

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR

Demek ki neymiş? Yasaklar çiğnenmemeli, kurallara uymalıymışız. Bak Sandra iyi mi oldu şimdi?

04.08.2022

Tehlikeli fanteziler denemeyin kuzuummm :))))

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ