Cinayetten Yargılanan Eski Futbolcu Sezer Öztürk’e 14 Yıl 7 Ay Hapis Cezası Verildi

Cinayetten yargılanan eski futbolcu Sezer Öztürk 3 ayrı suçtan 14 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ruhsatsız tabancasıyla 1 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla yargılanan eski futbolcu Sezer Öztürk, 14 yıl 7 ay hapse mahkum edildi.

İstanbul Sancaktepe'de, 19 Eylül 2021 tarihinde meydana gelen olaya ilişkin aralarında eski futbolcu Sezer Öztürk'ün de bulunduğu 2'si tutuklu 3 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.

Tartışma öncesi aracının önü kesilen ve yolun açılmasını isteyen Sezer Öztürk, şahısların yumruklu saldırısına maruz kalmıştı. Şahıslar daha sonra ise taş ve sopalarla Öztürk'ün ailesine saldırmıştı.

Darbedilmesi üzerine silahını ateşleyen Öztürk, 24 yaşındaki Halil İbrahim Scholten'i olay yerinde öldürmüştü. Öztürk, cinayetin ardından Artvin'den Gürcistan'a gitmek için bindiği kamyonette yakalanmıştı.

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
12.05.2022

Her şeyin bedeli vardır.

13.05.2022

Yani bişi dicem linç etmeyinde bu açıklamalar doğruysa o adamlar sezerin ailesine ve kendisine saldırmış. Belkide vurmasaydı ya kendi yada ailesinden birileri ölecekti? Olum adam kadını birebir sebepsiz yere kafasına sıkıyor adam 3 sene yatıp cıkıyor 14 yıl fazla değilmi? Meşrumüdafaa değilmi?

13.05.2022

Bence bu da fazla meşru müdafaa gibi silah olayı olmasa o kadar adama karşı gelemezdi belki kendi yada ailesi ölürdü

13.05.2022

Benim anlamadığım, sokakta cayır cayır adam-kadın öldürüyolar salıveriliyorlar da, buna neden meşrumüdaafa sözkonusuyken 14 yıl veriyolar? Diğer cinayetlerin değerlendirilmesinde mi sorun var acaba? 🤔

TÜM YORUMLARI OKU (5)