Cinayetler, Kayıplar, Çocuk İstismarı! Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında İzlediğimiz Kan Donduran 14 Olay

Sabah kuşağının yıllardır vazgeçilmez ismi şüphesiz Müge Anlı ve Tatlı Sert programını yıllardır takip ediyoruz ve aklımızın almayacağı, kanımızın çekildiği birçok olaya şahit oluyoruz. Biz de programda ortaya çıkan kan donduran olayları hatırlatmak için sizlere bu dev listeyi hazırladık.

1. Çığ, eniştesi İsa Akman'ın evlendirme vaadiyle kendisini kandırıp 500 bin tl'lik senet imzalattığını, ormanlık alanda tecavüz ettiğini, çıplak fotoğraflarını çektiğini ve şiddet uyguladığını iddia etmişti.

Eniştesinin Çektiği Çıplak Fotoğraflarla Müge Anlı'ya Gelen Adamın Palu Ailesi Kadar İlginç İstismar Hikayesi

2. 44 yaşındaki 2 çocuk babası Ali Toprak Mersin'deki muz serasında başından vurarak öldüren Alime Toprak'ın açıklamaları herkesi şoke etmişti.

Çocuklarına İşkence Yaptığı İçin Kocasını Öldüren Alime Toprak'ın Müge Anlı'daki Şaşırtan İtirafı ve Detaylar

3. 25 yaşındaki kuzeni Sergen Uysal tarafından kaçırılan 15 yaşındaki Sıla'dan yine haber alamayan ailesi Müge Anlı'ya sığınmıştı. Yayına bağlanan Sergen Uysal, küçük kız çocuğuyla 1 ay boyunca arkadaşlık yaptığını itiraf etmişti.

15 Yaşındaki Kuzenini 2. Kez Kaçırdığı Söylenen 25 Yaşındaki Sergen Uysal'ın Akılalmaz Sözleri ve Detaylar

4. Bir handa arkadaşlarıyla birlikte görülen ve bir daha haber alınmayan Mervenur'un da cansız bedenine ulaşılmıştı. Cüneyt Akyol'un babasını evinde bulunmuştu. Cüneyt, cesedi sardıktan sonra kurye çağırdığını ve babasının evine kurye ile taşıdığını, 4 aydan bu yana da evin çatı katında cesedi sakladığını itiraf etmişti.

Müge Anlı'nın Tecavüz Gafıyla Gündeme Gelen 20 Yaşındaki Mervenur Polat'ın Ölümüyle İlgili Korkunç Detaylar

5. 2011 yılından beri kayıp olan Güldane Biçer’i Osman Biçer'in öldürdüğü ortaya çıkmıştı. Güldane'yi telefonla yanına çağırdığını, vücudunun birçok yerinden ve cinsel organın bıçaklayarak öldürüp Büyükçekmece'de gömdüğünü söylemişti.

Müge Anlı'da Eşini Öldürdüğünü İtiraf Eden Osman Biçer'in Kan Donduran İfadeleri ve Cinayetin Detayları

6. Yangında ölen 9 yaşındaki Şiar'ın cinayete kurban gidip gitmediği araştırılırken Şiar'ın annesi erkek arkadaşıyla birlikte oğlunu yaktığını gözaltı sırasında itiraf etmişti.

9 Yaşındaki Şiar'ın Yangında Öldüğünü Söyleyen Anne Gülüzar, Sevgilisi Hami'yle Birlikte Çocuğunu Öldürdüğünü İtiraf Etti!

7. İnternette tanıştığı Nazmi isimli bir erkek için 2 kızını da alıp Türkiye'ye gelen ve bir süre sonra imam nikahlı olduğu Nazmi ile araları bozulan Ayfer Yaralı, eşine verdiği borcu almak için Anlı'nın kapısı çalmıştı ve programda Nazmi'nin 12 yaşındaki kızını taciz ettiğini bilmesine rağmen hiçbir şey yapmadığı ortaya çıkmıştı.

Müge Anlı, 12 Yaşındaki Kızını Taciz Eden İmam Nikahlı Eşini Şikayet Etmek Yerine Parasının Peşine Düşen Kadını Kovdu!

8. 2014 yılında öldürülen ve bir çuvalın içinde bulunan 6 yaşındaki Zehra Topdağ'ın, yengesi Kadriye'yi bir erkekle ilişkiye girerken gördüğü için Kadriye ve o erkek tarafından öldürüldüğü söylenmişti.

Yengesini Başkasıyla İlişkiye Girerken Gördüğü İçin Öldürüldüğü İddia Edilen 6 Yaşındaki Zehra Topdağ Cinayetinin Detayları

9. Semra Gümüş'ün eşi "Kızım" diyerek seslendiği 25 yaşındaki yengesini kaçırmak için 17 yaşındaki kızını sevdiği insanla evlendirmeyip başka birine 20 bin TL'ye satmıştı.

'Kızım' Dediği Yengesini Kaçırmak İçin Kızını 20 Bin TL'ye Satan ve Eşinin Hayatını Zindana Çeviren Adamın Yaptıkları

10. 8 kadınla birlikte olup bir de üstüne bu kadınların bazılarından çocuk yapan adamın hikayesi. Durumu öğrenen Sevgi, Müge Anlı'ya katılıp her şeyi anlatmıştı.

Müge Anlı'da Akılalmaz Olay! Aynı Anda 8 Kadınla Birlikte Olan Adamla İlgili Gerçekleri Sevgilileri Bir Olup Ortaya Çıkardı!

11. Trafik kazasında ölen Tuncay Demirel'in ölümü araştırılmıştı. Aile bu ölümden Tuncay'ın eşi Nazife'yi sorumlu tutmuştu. Aile, gelinlerinin Tuncay Demirel'i aldattığını, gece çocuklarını ve eşini uyutup gece kulüplerine gittiğini söylemişti.

Müge Anlı'da Yine Akılalmaz İddialar! Tuncay Demirel'in Eşi Ona Uyku Hapı Verip Konsomatris Olarak mı Çalışıyordu?

12. Kayıp oğlunu aramak için programa katılan Serap Çelikünal 22 yılda toplam 38 çocuk doğurduğunu iddia etmişti.

Müge Anlı'ya Kayıp Oğlunu Bulmak İçin Katılan Serap Çelikünal, 22 Yılda Doğurduğu Çocuk Sayısını Söyleyince Herkesi Dumur Etti!

13. 14 Ekim 2016 günü ortadan kaybolan 3,5 yaşındaki Irmak Kupal'ın daha önce öz yeğenini taciz eden komşu Himmet A. tarafından istismar edildikten sonra öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

Minik Irmak'ın Katili, Cinayeti Müge Anlı'nın Programında İtiraf Etti!

14. Torunlarının kaybolduğunu söyleyen Palu ailesinin arkasından çocuğa yönelik istismar, cinayet, aile içi şiddet ve uyuşturucu madde kullanımı çıkmıştı.

Müge Anlı'nın Programında Bugüne Dek Gelmiş Geçmiş Tüm Konuları Unutturacak Gizemli Palu Ailesi

Popüler İçerikler

Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi