Cinayeti Ağzından Kaçıran Aydın, Müge Anlı'ya Çıkıştı: "Kadın-Erkek Ayrımı mı Yapıyorsun?"

Müge Anlı'nın Tatlı Sert programına iki kız kardeş annelerini abilerinin öldürdüğü iddiası ile katıldı. Yayında abi Aydın Musaoğlu, canlı yayında annesini öldürdüğünü ağzından kaçırmıştı. Bugünkü yayında ise Müge Anlı'ya çıkıştı.

Müge Anlı'da 18 yıl önce Kastamonu'da kaybolan 50 yaşındaki Hatice Musaoğlu'nun şüpheli kaybı araştırılmaya devam ediyor.

Kız kardeşleri abileri için "Annemi öldürmüş olabilir" iddiası ile Müge Anlı'ya başvurmuştu. Dünkü yayında Anlı, Aydın'ın konuşma sırasında itirafını yakaladı.

Abi Aydın Musaoğlu, canlı yayında annesini öldürdüğünü ağzından kaçırdı. Anlı'nın "Bu anlattıkların anneni öldürmeden önce miydi?" sorusuna Aydın, "Evet, annemi öldürmeden önce" diye yanıt verdi.

Aydın, bugün kayıp ile ilgili üstüne gidilmesine sinirlendi. Kardeşlerine karşı "Benim üstüme atıyorlar" diyen Aydın, Anlı'ya "Siz kadın erkek ayrımı mı yapıyorsunuz?" diye çıkıştı.

Kardeşi Cemile'yi suçlayan Aydın'ın savunmasına karşı Anlı, "Cemile felç geçirmiş ve menenjit olmuş. Kendi hakkını savunacak durumda bile değil. Anneni nasıl öldürsün?" diye sordu.

Abi Aydın ısrarla hakkındaki iddiaları yalanlamaya devam etti. Dünkü yayında da ağzından kaçırdığının söylenmesi üzerine "Dilim sürçtü" demişti.

İşte ilk fragman:

Zeynep'in Gelinlikle Görüldüğü ve Cüneyd'in Derbeder Olduğu Kızıl Goncalar'ın Yeni Sezon Tanıtımı Yayınlandı!

İlginizi çekebilir:

Annesini Öldürdüğünü Ağzından Kaçırdı! Müge Anlı'da Şüpheli Kayıp...
Esra Erol'da Bebeğe Uyuması için Alkol İçiren Aile Başımızdan Aşağı Kaynar Sular Döktü!
Esra Ezmeci'de Yaşananlar Yerin Dibine Soktu: "Çocuklar Öz Abisinden!"

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
18.09.2024

O kadar belli ki cinayet olduğu ve kimin yaptığı. Valla cinayete kurban gidince de işinin ehli yetkililere denk gelmek gerek, zaten adalet cezalandırma kalmadı bari mezarı olsun insanın ya.

18.09.2024

ah behzat Ç. olacaktı ki, bir uçan tekme

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ