Cinayete Teşebbüs Nedeniyle Polislerden Kaçarken Kameralara Yansıyan Adam Hakkındaki Ayrıntılar Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz günlerde Brezilya'nın Praia do Murubira plajında meydana gelen şok edici olayda, 24 yaşındaki Gerson Carvalho Alencar Correia isimli bir adam, cinayete teşebbüsten tutuklandı. Fakat tutuklanmadan önce var gücüyle kaçmaya çalışan adamın görüntüleri viral oldu!

2 Ocak'ta Brezilya'da gerçek anlamda kan donduran bir yaşandı.

Praia do Murubira plajında meydana gelen şok edici olayda, 24 yaşındaki Gerson Carvalho Alencar Correia isimli bir adam, cinayete teşebbüsten tutuklandı.

Salı günü öğleden sonra gerçekleşen olayda, Gerson'ın bir kadına şişeyle saldırdığı görüldü. Bu şiddete tanık olanlar da adamı kovaladı ve polis ekipleri gözaltına almaya çalıştı.

Gerson isimli adamın kaçış anları kameralara yansıdı ve sosyal medyada tam anlamıyla viral oldu. Saldırının kurbanı ise hastaneye kaldırıldı.

Her ne kadar kaçmaya çalışsa da kısa bir süre sonra ekipler tarafından yakalanan adam, tartışma sonrası böyle bir saldırının meydana geldiğini söyledi.

Polis ekibi ise, "Kadın cinayetine teşebbüs suçundan dolayı suçüstü yakalandı. Mağdura ise sağlık ekiplerince gerekli müdahaleler yapıldı." dedi.

O anları buradan izleyebilirsiniz:

İlginizi çekebilir:

Vurgun Yaparak Birçok Yatırımcıyı Mağdur Eden Hyperverse Şirketinin CEO'sunun 'Sahte' Olduğu Ortaya Çıktı!
Grönland, Kilometrelerce Uzaklıktan Dubai'ye Yüz Bin Yıllık Buz Gönderiyor
Erkek Arkadaşı Benny Bianco ile Ödül Gecesinde Öpüştüğü Fotoğrafı Paylaşan Selena Gomez Gündem Oldu!

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
5 Yaşındaki Çocuk Şüpheli Şekilde Hayatını Kaybetti: Son Sözü "Anne Beni Bir Şey Isırdı" Oldu
YORUMLAR
13.01.2024

Onların kadın cinayetine teşebbüs diye ayrı bir suç tanımı varmış. Biz Türk kadınlarına ne veriyor bu ülke korku ve mutsuzluktan başka :(

13.01.2024

Şişeyle saldırmaya cinayete teşebbüs demişler. Bizim burada 15 yerinden bıçaklıyor. Ölmezse kesinlikle cinayete teşebbüsten yargılanmıyor. Bakın 15 sıradan bir sayı değil. Haber aklıma kazındı da o yüzden yazıyorum. "Eşini 15 Yerinden Bıçakladı, İlk Duruşmada Tahliye Oldu: 'Türk Adaleti Bu Kadar Aciz mi?" diye arayabilirsiniz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ