Cinayete Kurban Giden Necla-Metin Büyükşen Çiftinin Oğulları Osman Büyükşen'e Müge Anlı'dan Müjdeli Haber

Osman Büyükşen'in isyanı tüylerimi diken diken etti.

Müge Anlı'da şu sıralar bundan 2.5 sene önce evlerinde katledilen ve hala katili/katilleri bulunamayan Necla ve Metin Büyükşen cinayeti konuşuluyor.

Çiftin çocukları, yakınları bu cinayetin çözüme kavuşması için son çare olarak Anlı'nın kapısını çaldı. Peki 2018 senesinde neler yaşanmıştı?

Efendim, iddiaya göre Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi'nde yaşayan çiftimize evlerinin kapısı açık olduğu sırada kar maskeli bir kişi tarafından pompalı tüfekle ateş edilmiş. Ardından saldırgan, evde bulunan küçük kızları Büşra'ya da dipçiğiyle vurmuş. Yani hedef sadece yaşlı çiftimizmiş.

Başına aldığı darbeyle yaralanan Büşra Büyükşen, olay sonrası komşulardan yardım istemiş ve komşularının da yardımıyla jandarmaya giderek olayı anlatmış. Eve gelen jandarma ekipleri, Necla- Metin Büyükşen çiftinin cansız bedenlerini bulmuş.

Buraya kadar her şey normal gibi görünebilir fakat alınan örnekler, çelişkili ifadeler, görgü tanıklarının beyanları ve eksik anlatımlar oğlu Uğur ve gelinlerini işaret etmişti.

Yayında dinletilen Betül Büyükşen ile Metin Büyükşen'in yaptığı telefon konuşmasında aralarında bir mehir meselesi olduğu, baba Büyükşen'in meseleyi çözmek için bir araba, 25 bin TL para teklif ettiği ortaya çıkmıştı.

Yıllar sonra yeniden gündeme gelen bu olayda Müge Anlı, küçük kızları Büşra'nın sakin tavırlarından şüphelendiğini ve bir şeyler gizlediğini belirtti.

Sadece ifadeleri değil bunu düşünmelerine neden olan şey. Tanıklar, anne ve babasının cenazesinde Büşra'nın Betül'e "Sildin mi, bitti mi" dediğini, Betül'ün de "Sus herkes duyacak, sessiz ol" cevabını verdiğini iddia etti.

Geçtiğimiz yayında da Büşra, yengesinin başkasıyla ilişkisi olabileceğini dile getirdi. Bununla ilgili de Metin Büyükşen ve gelininin telefonlarının aynı olduğu, Büyükşen'in gelinlerinin mesajlarını görmüş olabileceği söylendi.

Gelin Betül'ün kuzeni ve kardeşinden de şüphelendiğini söyledi.

Bu arada jandarmanın yaptığı testin sonucunda Büşra Büyükşen, Betül Büyükşen ve Uğur Büyükşen'in elinde barut izlerine rastlanmıştı.

Yaşananların ardından Osman Büyükşen de anne ve babasının katillerinin aradan yıllar geçmesine rağmen bulunamaması ve cinayet şüphelisi olarak gösterilen kız kardeşi ile diğer erkek kardeşlerinin susmasına isyan etmişti.

Olay yerinin bir buçuk saatte açıldığını, soruşturma dosyasının emniyete verilmediğini söylelen Büyükşen, 'Beni atın içeri 'devlete laf etti' deyin. Bir insan buraya niye çıkar? Adalet istiyorum ben. Niye bu yapmıyorlar gereğini niye illa iki jandarma personeli bu işi çözecek diyorlar. Yok böyle bir şey' diye konuştu. 

Büyükşen, olay yerinin batırıldığını, olay yerinde 112 ve jandarma olmasına rağmen anne ve babasının cesedini köylülerin kaldırdığını, şüphelilerin ifadelerinin de zamanında alınmadığını belirterek 'Ne yapacam ben. Ben bu dosyayı araştırmak için istifa etmek istedim izin vermediler. Ücretsiz izin istedim vermediler. Ne yapayım ben' dedi.

Osman Büyükşen'in tüyleri diken diken eden sözlerine daha fazla dayanamayan Müge Anlı da Büyükşen'i gözyaşları içinde sarılarak teselli etmişti.

Bugün de Müge Anlı, özel ekip kurulmadığı için isyan eden Osman Büyükşen'e müjdeli haberi verdi. Anlı, Jandarma Genel Komutanlığı'nın Büyükşen çiftinin katil ya da katillerinin ortaya çıkarılması için 10 deneyimli dedektifi bir araya getirdiğini, özel bir ekip kurulduğunu söyledi. Türkiye'nin farklı illerinden bir araya gelen JASAT dedektifleri cinayetin çözümü için destek verecek.

Osman Büyükşen de haberinden ardından "Makul ve mantıklı şeyler istedim ama sesimi duyurmakta biraz zorlanıyordum. Bundan dolayı size çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte hızlı bir şekilde cinayetin çözümü için gerekenlerin yapılacağına inanıyorum" dedi.

Bakalım ilerde neler ortaya çıkacak? Sizce katil kim? Gelin mi çocukları Büşra ve Uğur mu?

Hadi yorumlara! 

Popüler İçerikler

Dünyaca Ünlü Maden Suyunda Dışkı Örneğine Rastlandı: 2 Milyon Şişe İmha Edildi
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
23.06.2021

Bu adamcağızın haykırışı içimi yaktı.ağladım izlerken.çok yazık ya.o büşra varya mk sürtüğü..herşeyi biliyor.ya bi insan anne babasının katilini niye gizler.ne pisliğin varda örtbas ediyorsun kaltak..abinin şu haline nasıl buzdolabı gibi bakıyorsun.bunun altından çok pis olaylar çıkacak.yetkililer artık kesinlikle bu işe el atmalı.özel ekip mi kuracaklar napacaklar.yazık şu adama.adaleti bulamayışına mı yansın,anne babasına mı.adamın hayatı sönmüş be.inşallah en yakın zamanda çıkar ortaya.o büşra pisliğide cezasını bulur.kesin herşeyi o biliyor.

25.06.2021

ben büşranın neyle tehtid edildiğini çok merak ediyorum.

23.06.2021

Ahlâk örtüsü olmayanın baş örtüsü hiç bir işe yaramaz Büşra.

23.06.2021

osman yırtınırken bile büşra domuz gibi oturuyor.nötr surat.sıfır duygu.

TÜM YORUMLARI OKU (20)