Cinayet Zanlısının İfadesi Ortaya Çıktı: "Kalp Krizi Geçirdi, Korktum Parçaladım"

Fatih’te dün bir binanın bodrum katında parçalara ayrılmış halde erkek cesedi bulunmuş, incelemeler sonucunda cesedin 25 Ekim’den bu yana kayıp olan 65 yaşındaki Celal Han'a ait olduğu ortaya çıkmıştı. Celal Han'ı öldüren katil zanlısı bugün yakalandı. Zanlı ifadesinde, cesedi parçalara ayırdığını itiraf etti.

Güvenlik kameralarından tespit edildi

Kayıp Şahıslar Büro Amirliğine bağlı ekipler, ilk olarak Celal Han’ın Sarıyer’deki evinde inceleme yaptı. Ekipler, ev ve çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini takip ederek Celal Han’ın Fatih’e gittiğini belirledi. Fatih’teki kamera görüntülerinin detaylı bir şekilde incelenmesinin ardından Celal Han’ın bir eve girdiği, onun hemen arkasından bir başka kişinin arkasından geldiği görüldü. Ekipler, bu kişinin 78 yaşındaki Sitrak K. isimli şahıs olduğunu belirledikten sonra şahsı gözaltına alarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürdü.

"Olay üzerime kalır diye korktum"

Sitrak K'nın ifadesinde, 'Olay üzerime kalır diye korktum. Cesedi bütün halinde bodrumdan çıkaramayacağımı anlayınca onu parçalara ayırmaya karar verdim. O öldükten 2 gün sonra cesedi parçalara ayırdım. Kollar, bacaklar ve vücudu ayrı ayrı poşetlere koydum. Başını ise bir kutuya koyarak kaldırdım. Müsait olunca cesedi atmayı planlıyordum'. dediği öğrenildi. Zanlı emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Fatih'te Korkunç Olay! Bir Evde Parçalanmış Ceset Bulundu
Zeynep Şenpınar'ı Katletmişti! 22 Ekim'de Cezası Onanan Ahmet Kemaloğlu, İntihar Etti

Popüler İçerikler

Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
YORUMLAR
01.11.2022

bu devrin dayıları da çok değişik. Parkta, camide sevişen dayıları gördükçe bu tarz haberlerin altında cinsellik yatıyor gibi geliyor.

01.11.2022

Adam kimmiş nesi oluyormuş?! Sapık mı? Alacaklı mı? Akrabası mı? Nasıl haber bu????

01.11.2022

Bence bu adamın ilk işi (!) değil bu 😖 kesin öldürdüğü/ölümüne sebep verdiği başka şahıslar da oldu onları da parçaladı müsait oldukça attı😖😖😖

01.11.2022

muhtemeldir

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ