Cinayet, İstismar, Kan Dondurucu İtiraflar... Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında Karşılaştığımız Hayret İçinde Bırakan Davalar

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında karşılaştığımız ve tüm Türkiye'yi vahşete düşürüp hayretler içerisinde bırakan kan dondurucu olaylar canınızı epey sıkacak...

1. 9 yaşındaki Şiar’ın ölümünden şüphelenen öz babası, eski eşi Gülüzar'dan ve sevgilisi Hami'den şüphelendiği için Müge Anlı'nın kapısını çalmıştı.

Şiar’ın annesi Gülüzar ve birlikte yaşadığı Hami Kıcı cinayeti inkar etse de Müge Anlı olayların derinlerine indikçe korkunç itiraflarla karşılaşmıştı. Canlı yayın sırasında anne Gülüzar, Hami'nin çocuklarını sopayla taciz ettiğini söyleyince herkes şoke olmuştu. Bu itirafın ardından da ikili gözaltına alınmıştı. Hami'nin kardeşi, ikilinin Şiar'ı öldürdüğünü ve cinayeti örtbas için yangın çıkarıldığını itiraf etmişti.

Korkunç olayla ilgili detaylar için 👇

Yangında Öldüğü Söylenen 9 Yaşındaki Şiar Kılıç Olayıyla İlgili Anne Gülüzar'ın Korkunç İtirafları Kanınızı Donduracak!

2. Boşandığı eşinden oğlunu geri almak üzere Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Birgül Memiş'in hikâyesinin altında büyük bir dram çıktı: 17 yaşındayken tecavüze uğramış, evden kaçmıştı ve çocuğu başkasındandı.

Geçtiğimiz yıl yaşanan olayda, çocuğunun velayetini alabilmek için programa başvuran Birgül Memiş, ortaya çıkan detaylarla ekran karşısındaki herkesin ağzını açık bıraktı. 4 yaşındaki oğlunun ilk eşi Faruk Aydın'dan olmadığı DNA testi sonucunda anlaşıldı, ilk eş yine de çocuğu büyütmeyi istedi ve programın devamında büyük bir dram ortaya çıktı. Birgül Memiş, 17 yaşındayken bir akrabası tarafından tecavüz edilmişti, ailesi kendisine hiçbir şekilde inanmadığı gibi olayı örtbas etmeye çalışmıştı. Yaşadıklarının ardından işe gidiyorum diyerek evden çıkan Birgül Memiş, Faruk Aydın'la evlenmişti ancak evliliği sırasında başka biriyle birlikte olarak hamile kalmıştı. 

Bir Türkiye fotoğrafını ortaya koyan bu olayda muhtemelen tek suçsuz 4 yaşındaki minik çocuk...

3. Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan ve 11 yıldır kendisinden haber alınamayan Celalettin Polat'ın kardeşleri Müge Anlı ekibinden yardım istemişti.

Haziran 2009'da Erzincan'ın Çayırlı ilçesindeki Cennet Pınar köyünde ortalıklardan kaybolmuştu. 10 yıldır kendisinden haber alınamayan 4 çocuk babası Celalettin Polat'ın öldürüldüğü iddia edilmişti. 

Celalettin Polat'ın sır kaybının üzerinden 11 yıl geçmişti ki; kardeş Sebahattin Polat’a gelen telefon ile farklı bir boyut ortaya çıktı. İsmini vermeyen kişi telefonda Celalettin Polat’ı, eşi ve çocuklarının öldürdüğünü iddia etti. İddiaların devamında ismini vermeyen telefondaki kişi, Polat’ın, kayınpederinin evinin karşısında bulunan değirmenin yan kısmındaki bir tandırın altında gömülü vaziyette olduğunu öne sürdü. Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına Celalettin Polat’ın oğlu Emre Polat katıldı. Polat’ın anlattıkları şoke etkisi yarattı. Emre Polat, Müge Anlı canlı yayınında babası gittikten sonra insan gibi yaşadıklarını belirtti.

Katil henüz bulunamadı.

4. Müge Anlı'da kayıp şüphesiyle aranan Ayşe Altuntaş'ın öldürüldüğü ortaya çıktı.

Daha önce programdaki ifadeleriyle tepki çeken Mehmet Taşdelen, ilişki yaşadığı aynı zamanda kuzeni olan Ayşe Altuntaş'ı silahla öldürdüğünü itiraf etti.

Katil ifadesinde; 'O gün Pirinçci Köyü'ne gittik, kavga ettik, yanımdaki silahla Ayşe'yi vurup oraya gömdüm. ' sözleriyle korkunç cinayeti itiraf etti. Mehmet Taşdelen ifadesinde ' Eşinden boşan benimle evlen, boşanmazsan seni öldürürüm' dediğini öne sürdü.

5. Almanya'daki resmi nikahlı eşini bırakıp internetten tanıştığı kişiye kaçıp 2 kızıyla Türkiye'ye gelen ve imam nikahı kıyan Ayfer Yaralı, zamanında verdiği borcun peşine düşmüş ve programa katılmıştı.

Ancak canlı yayında korkunç detaylar ortaya çıkmıştı. Kendisini kandırdığı gerekçesiyle kaçtığı imam nikahlı Nazmi isimli kişiden 3 kere  şikayetçi olmuş fakat Nazmi'nin 12 yaşındaki kızını taciz ettiğini bilmesine rağmen hiçbir şey yapmamış, şikayette bulunmamıştı. Bunu duyan Müge Anlı sert çıktı: 'Hayatı böyle yaşayamazsınız. Adam atmazsa evde oturmaya devam edecektin. Çocuklu kadının özel hayatı olmaz.' diyerek Ayfer Yaralı'yı stüdyodan kovmuştu.

6. Konya'nın Akşehir ilçesinde 9 yıl önce ortadan kaybolan Zehra Özkan'ın o dönem gönül ilişkisi yaşadığı teyzesinin oğlu Ramazan Çınar programa bağlanıp "Ben onu çok sevdim. Ama kaybolmasıyla ilgili hiçbir bilgim yok." demişti.

Zehra Özkan'ın Ramazan Çınar tarafından 14 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Zehra Özkan'ın kayıp olarak aranmaya başlanmasından sonra, ailesine genç kadının adıyla 3 mektubu da kendisinin gönderdiğini ifade etmişti. Birer ay arayla gönderdiği mektuplarda, ''Ben iyiyim. Beni merak etmeyin. Köyde adım çıktığı için ve herkes beni konuştuğu için oradan uzaklaştım. Birini buldum, onunla evleneceğim' yazmıştı.

Ramazan Çınar gazetecilerin 'Niçin öldürdünüz?' sorusuna da ' Benim ailemi dağıtmak istedi. Ben engel oldum. Ben onu çok seviyordum.' yanıtını vermişti.

7. 14 Ekim 2016 günü ortadan kaybolan 3,5 yaşındaki Irmak Kupal'ın daha önce öz yeğenini taciz eden komşu Himmet A. tarafından istismar edildikten sonra öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

2016 yılında Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaşanan olayda, 3,5 yaşındaki minik Irmak Kupal evinin önünde oynarken ortadan kayboldu. Babası Bilal Kupal, arama çalışmalarından sonuç alamayınca Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu ve yardım istedi. Genetik rahatsızlığı sonucu uzun mesafe yürüyemeyen minik Irmak'ın kaçırıldığı üzerinde durulurken, son gören komşu Himmet A. canlı yayında istismarı ve cinayeti itiraf etti. Parasızlıktan dolayı kadınlarla birlikte olamadığını söyleyen vahşi katil Irmak'ın cansız bedenini Sarıkız Çayı'nın kenarına attığını da itiraf etti. 

Minik Irmak'ın vahşice öldürülmesinin ardından da bir aile faciası yaşandı. Baba Bilal Kupal, eşini ve 10 yaşındaki kızını öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu.

8. Kars'ta yaşayan altı çocuk annesi Hatice Özkaçak, 2009 yılında hayatını kaybetmiş ve yaşlı kadının vefatı kayıtlara 'doğal ölüm' olarak geçmişti. 11 yıldır annesinin başını vurarak öldüğünü zanneden Ayşegül Özkaçak, kendisinden saklanan otopsi raporunda yazılanları öğrenince Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti.

Ayşegül Hanım, annesinin cinayetinde arasında davalar bulunan amcasının oğlu Kenan Özkaçak ve altın meselesi yüzünden sorun yaşadığı dayısının oğlu İbrahim Sapan'dan şüphelendiğini söylemişti. Ayşegül Özkaçak, beş kardeşinin de cinayet hakkında bilgi sahibi olduklarını öne sürmüş, gizemli cinayette iddiaların ardı arkası kesilmemişti.

Kenan Özkaçak ise Kars'tan canlı yayına katıldı ve iddialar ile ilgili açıklamalar yapmıştı. Kenan Özkaçak suçlamaları reddetmişti ancak cinayetten 11 yıl sonra yaşanan şaşırtıcı gelişmeyi Müge Anlı canlı yayında açıklamıştı. Kenan Özkaçak, gerçekleştirilen operasyonla yengesi Hatice Özkaçak'ı öldürdüğü gerekçesi ile yaşadığı köy evinde gözaltına alınmıştı.

9. Almanya'da uzun yıllar işçi olarak çalıştıktan sonra memleketi Manisa'nın Sarıgöl ilçesine bağlı Avşar köyüne dönen Kazım Avcı, 2 Temmuz 2017 tarihinde evinde bıçaklanarak öldürülmüştü.

Cinayetin ardından Kazım Avcı'nın kız kardeşi Meryem Erdil ile yeğeni Saniye Danacı Müge Anlı'ya başvurmuşlar ve katilin bulunmasını istemişlerdi. 

Müge Anlı canlı yayını sırasında 74 yaşındaki eski gurbetçi Kazım Avcı'nın ciddi bir servetinin olduğu öğrenilmiş ve torunu Cemile Avcı'nın eşi Mehmet Turgut'un da yüklü miktarda kumar borcu olduğu ortaya çıkmıştı. Üstelik de Cemile ve Mehmet de o gece dedelerinin evinin arka tarafından girilen anneleri Neşe Avcı'nın evindeydiler.

İki buçuk yıl önce işlenen cinayetle ilgili gözaltı kararı verilmişti. Öldürülen Kazım Avcı'nın 58 yıllık eşi Cemile, gelini Neşe Avcı ile torunları Cemile Turgut ve Yasemin Kahraman ile torunun eşi Mehmet Turgut gözaltına alınmıştı.

10. Ülkesindeki iç savaştan ailesi ile birlikte kaçan Suriyeli Read Eşram'ın, şeker vereceğini söyleyen Afgan komşusu Asad Khan tarafından boğularak öldürüldüğü anlaşılmıştı.

2017 yılının Eylül ayında bakkala gideceğini söyleyerek evinden ayrılan Read Eşram'dan uzun süre haber alınamadı. Read'ın kaybolmasının ardından, karşı komşuları Afgan asıllı ailenin de bir daha görünmemesi şüpheleri üzerlerine çekti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran aile, kamera kayıtlarını canlı yayında izledi ve sekiz yaşındaki küçük Read'ın Asad Khan tarafından vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı.

Khan'ın ifadesinde, 'Şeker vereceğim diyerek eve aldım. Daha sonra boğarak öldürdüm. Elbiselerini çıkartarak bir çuvala koydum. Daha sonra el arabasıyla evden yaklaşık 700 metre uzaktaki çöp konteynerine attım' dediği öne sürüldü.

11. Torunlarının kaybolduğunu söyleyerek Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Palu ailesinin arkasından çocuğa yönelik istismar, cinayet, aile içi şiddet ve uyuşturucu madde kullanımı çıkmıştı.

Türkiye'yi derinden sarsan Palu ailesi davasında vahşeti anlatmaya kelimeler yetmemişti...

Esrarengiz ailenin detaylarına ulaşmak için 👇

Müge Anlı'nın Programında Bugüne Dek Gelmiş Geçmiş Tüm Konuları Unutturacak Gizemli Palu Ailesi

12. Müge Anlı'da kayıp olarak aranan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin cansız bedeni evine 6-7 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulunmuştu.

Acı haberiyle tüm Türkiye'yi yasa boğan İkranur'un ölümüyle ilgili ailesi ve köy halkından kan donduran iddialar gelmişti. Müge Anlı canlı yayınında minik İkranur'u dere yatağına kimin ya da kimlerin götürdüğü araştırılırken küçük kızın oraya tek başına gidemeyeceğinin de vurgusu yapılmıştı. Çocuğun görmemesi gereken bir şeyi gördüğünü düşünen aile 'Bir yanlış yapıldı, İkranur bunu gördü ve öldürüldü' dedi. Aynı zamanda baba; 'Konuşacağı için öldürülmüş olabilir' şeklinde açıklamalarına da devam etmişti.

Cinayetler, Kayıplar, Çocuk İstismarları, Şiddet! Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında Çözülen Kan Dondurucu Olaylar
Aleyna Çakır Dosyası: Baştan Sona Tüm Yaşananları Tek Tek Detaylarıyla Anlatıyoruz!
Aleyna Çakır'ı Öldürdüğü İddia Edilen Ümitcan Uygun'un Annesinin Ölümünün Ardından Ortaya Atılan Korkunç İddialar

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
19.09.2020

ülkenin polisi napıyor acaba ? maske takmayan insanlara ceza kesmekten başka. ha bide ellerinde çerez programı izliyorlar, müge anlı faili bulduğu zaman gidip showlarını yapıp tutukluyorlar doğru..

07.02.2021

Sen sanıyorsun ki hepsini Müge Anlı buluyor ama programın arkasında emniyet güçleri, savcı, hakim vs koordineli olarak çalışıyorlar bu kadar kolay değil yani o işler işiniz gücünüz polislere sallamak

19.09.2020

Ülkedeki olaylara şaşırmıyorum ama... .... Müge Anlı 'ya hergün hayret ediyorum.... .....

19.09.2020

Bu program ülkenin adalet sistemindeki açığı daha net görmemizi sağlıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (5)