Çin Konsolosluğu Önünde Eylem Yapan Uygur Türklerini Sınır Dışı Edilmekle Tehdit Eden Polis

Çin'in Uygur Türklerine yönelik baskılarını protesto eden Uygur Türkleri, İstanbul'da Çin Konsolosluğu önünde toplandılar.

Bir grup Uygur Türkünün oturma eylemini dağıtmak isteyen polis ise, o Uygur Türklerini sınır dışı edilmekle tehdit etti.

Polis olduğu belirtilen kişi oturma eylemi yapan Uygur Türklerine 'Sınır dışı edeceğiz sizi' dedi. Uygur Türkleri 'bizim muhatabımız Çin' deyince söz konusu kişi 'Kalk kalk o zaman Çin'e git... Burası Türkiye Cumhuriyeti' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
30.11.2022

Edersiniz tabii, arap değiller sonuçta...

Malesef videoda görüldüğü gibi Türkiye'de uygurların çoğu videoda görüldüğü gibi selefi veya radikal İslamcı. Zihinleri Araplardan da arap. Bu Çin'in iddiasını haklı çıkarıyor.

01.12.2022

Selefi mi? Cubbeli Ahmet o kadar selefi ismi verdi ne yapti bu hukumet soyleyeyim hiç.. Cubbeli Ahmet gidip Savcilikta verdigi bilgi ile kaldi. Demem o ki Hukumetin cizdigi politika yerini buldu Konu Türklerse bu Cumleler kurulabilirdi ancak hele bi Araba kursun bu cumleleri Araplar karsiliginda Erdogan bizi koruyor diye karsilik veriyor zaten..

01.12.2022

polisin cahilliği içler acısı...Çin'e git diyor. Konsolosluk zaten Çin toprağı, ne yapsınlar, uçakla pekine mi gitsinler be kirvem? sizj protesto edip döneceğiz mi desin? ermenistani amerikada protesto eden Türkler ermenistana mi gitsin mesela? nasıl bi zeka bu ya? Hem sizin biber gazlarınız coplarınız var, biliyoruz evvelden. niye kullanmıyorsunuz?

TÜM YORUMLARI OKU (13)