Çin'de Mini Etek Giyen Kadınlara Ultra İndirimler Yapan Restoran!

Çin'de Yang Jia Hot Pot isimli bir restoran mini etek giyen kadınlara %90'a varan indirimler sunuyor. Müşteri trafiğini yükseltmek isteyen restoran bu sayede hem kadınları hem de erkekleri işletmelerine çekmeyi planlıyor.

Restoran çalışanları hemen girişte restorana mini etekle gelen kadınların ölçüsünü alıyor.

Ve bu ölçümün sonunda da müşterilerine bazı indirimler sunuyor.

İndirimden yararlanmak isteyen kadınlar kelimenin tam anlamıyla izdiham yaratmış.

Bu kampanyayı duyan ve yararlanmak isteyen mini etekli kadınlar restoranın kapısında sıra olmuş durumda. Herbiri etek boyunu ölçtürerek eteğinin kısalığına göre indirimi kapıyor.

%20'den %90'a varan indirim.

Restoran çalışanları ellerinde mezurayla mini etekli kadınların önünde diz çöküyor. Ölçüm diz hizasından başlıyor. Eğer kadının diziyle eteğin başladığı nokta arasındaki mesafe 8 santimse müşteri anında %20 indirimin sahibi oluyor. Eğer bu aralık 33 santime kadar çıkıyorsa hesaba yansıyan indirim %90 oluyor.

Restoran bu kampanyayla kadınlarla birlikte erkekleri de hedef almış.

Hem kadınlar mini etek giyerek indirim kazanacak hem de erkekler mini etekli kadınların bolca bulunduğu restorana gelecek... İşletme sahibi bu kampanyayı düzenlerken iki tarafı da hedef kitlesi olarak belirlemiş.

Kampanyayı beğenenler olduğu gibi seksist bulup tepki verenler de mevcut.

Kampanyadan yararlanmak isteyen kadınlar kadar bu kampanyaya karşı çıkanlar da var. Kampanyayı oldukça seksist bulan bir kesim restoranı protesto etme kararı almış.

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
30.01.2017

Yine kadın bedeni üzerine yapılan bir uygulama ve buna atlayan basit kadınlar.

30.01.2017

Ortada bir sorun varsa bu tek tarafın suçu değil. Çark bu şekilde dönüyor dedin de, bu söylediğin sırf kadınlar etek giyiyor diye tecavüz ediyorlar demek gibi bir şey.Herkes kendini değiştirmeli.Erkek çocukları iyi yetiştirilmeli mesela.Kadınlar da kendini küçük görmemeli ve basitleştirmemeli.Bu tür insanlar oldukça kadınlar aşağılanmaya erkekler aşağılamaya devam edecek.Ha bazı kadınlar bunu kesse erkekler devam etmeyecek diye bir kaide yok ama.Küçücük erkek bebeğine tecavüz eden bir zihniyet var karşında üzgünüm :(

30.01.2017

kadının cinsel metaa olarak kullanılmadığı bir dünya görebilmek dileği ile düzenlediğiniz kampanyayı , bu kampanyaya destek vereni, kendini kullandırmakta hiçbir sakınca görmeyeni s....

30.01.2017

Ülkede böyle bir kampanya olsa, bacak görünce erekte olan ne kadar erkek varsa hepsi oraya toplanırdı muhtemelen. Ülkedeki taciz/tecavüz oranına bakılırsa sadece toplanmakla da kalmazlardı. Cinsel ayrımcılığa HAYIR.

TÜM YORUMLARI OKU (18)