Çin'de İş Bulamayan Adam İş Bulmak İçin Memelerine Silikon Taktırdı

Kadınların daha kolay iş bulduğunu ve daha rahat kariyer yapabildiklerini düşünen Çinli bir adam memelerine silikon taktırdı. Hunan'da yaşayan ve soyadı Hı olan adam uzun süre işsiz kalınca çözümü böyle buldu. Ancak annesinden ve çevresinden tepki gören adam silikonları çıkarttırmak zorunda kalmış.

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
06.10.2016

:SF:EAG:EW:GWEA:F:EWAD:WA:EFW:ADW:QD:WAF:EWf.WSDQW:WEAS:FW:AEC:AEW:DWQQWE:RFeW:AF:WEAF:WEA:FAWE:RDF.EWAr:aW:R:QWAf.ewa.Gwae.:SF:EAG:EW:GWEA:F:EWAD:WA:EFW:ADW:QD:WAF:EWf.WSDQW:WEAS:FW:AEC:AEW:DWQQWE:RFeW:AF:WEAF:WEA:FAWE:RDF.EWAr:aW:R:QWAf.ewa.Gwae.:SF:EAG:EW:GWEA:F:EWAD:WA:EFW:ADW:QD:WAF:EWf.WSDQW:WEAS:FW:AEC:AEW:DWQQWE:RFeW:AF:WEAF:WEA:FAWE:RDF.EWAr:aW:R:QWAf.ewa.Gwae.:SF:EAG:EW:GWEA:F:EWAD:WA:EFW:ADW:QD:WAF:EWf.WSDQW:WEAS:FW:AEC:AEW:DWQQWE:RFeW:AF:WEAF:WEA:FAWE:RDF.EWAr:aW:R:QWAf.ewa.Gwae.:SF:EAG:EW:GWEA:F:EWAD:WA:EFW:ADW:QD:WAF:EWf.WSDQW:WEAS:FW:AEC:AEW:DWQQWE:RFeW:AF:WEAF:WEA:FAWE:RDF.EWAr:aW:R:QWAf.ewa.Gwae.:SF:EAG:EW:GWEA:F:EWAD:WA:EFW:ADW:QD:WAF:EWf.WSDQW:WEAS:FW:AEC:AEW:DWQQWE:RFeW:AF:WEAF:WEA:FAWE:RDF.EWAr:aW:R:QWAf.ewa.Gwae.:SF:EAG:EW:GWEA:F:EWAD:WA:EFW:ADW:QD:WAF:EWf.WSDQW:WEAS:FW:AEC:AEW:DWQQWE:RFeW:AF:WEAF:WEA:FAWE:RDF.EWAr:aW:R:QWAf.ewa.Gwae.

06.10.2016

Hiç bu denli katıldığım bi' yorum olmamıştı aşlsdjaspodhaspfgasd

07.10.2016

iş bulamıyorsa,silikon taktıracak parayı nereden bulmuş onuda yazaydınız

07.10.2016

iş bulmak bahane ipnelik şahane :)

07.10.2016

adam bildiğin kamuoyu yoklaması yapmış tepki gelmezse burdan yürürüm hesabı, ama anne de çakal yememiş, uyanmış mevzuya:)

TÜM YORUMLARI OKU (19)