Güzellik, Kozmetik ve Kişisel Bakım Ürünlerini Bulabileceğiniz ve Kullanımları Hakkında Bilgilenebileceğiniz Bir E-Ticaret Sitesi: NarEcza

Güzellik, kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini birçoğumuz satın alıyoruz. Peki ya kaçımız literatüre uygun doğru şekilde kullanıyoruz?

NarEcza, 2012'de kurulan bir E-Ticaret sitesi. 8 yıldır da cilt bakım ve saç bakım ürünlerinin satışını yapıyor.

Bununla birlikte vitamin, gıda takviyesi, ağız / diş bakım ürünleri ve makyaj ürünleri de sitede satışa sunulmuş durumda.

Ancak NarEcza'yı diğer E-Ticaret sitelerinden ayıran bir özelliği var.

Sitelerinde yayınlanan blog yazılarıyla, bilgilendirici içeriklerle kullanıcılarına, ürünlerin doğru kullanımı ve sağlıklı cilte ulaşmanın yolları hakkında pratik bilgiler veriyorlar.

'Hyaluronik Asit'le ilgili 5 bilgi', 'En iyi makyaj temizleme suları', 'Güneş kremi seçerken dikkat edilmesi gerekenler' gibi içeriklere narecza.com adresinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Ürünler özelinde bilgilendirmelere YouTube sayfasından da ulaşmanız mümkün.

Bununla da kalmıyor, Instagram sayfasında belirli aralıklarla çekilişler yapıyor ve takipçilerine hediye ürünler gönderiyor.

NarEcza, şu anda Google Müşteri Yorumlarında 4.8 puanla sektördeki markalar arasında en yüksek ortalamaya sahip.

Müşteri yorumlarından bazıları şöyle;

Bir e-ticaret sitesinden çok fazlası olan NarEcza'yı siz de;

Sosyal medya kanallarından takip edebilir, narecza.com'dan kozmetik, güzellik, kişisel bakım ürünleri alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
21.05.2020

internet ten de sıkıldım artik gezmek tozmak istiyorum

akışa kadar geldiğine göre, güzel para vermişler reklam için. benim alışveriş yaptığım e-ticaret sitesinden hızlıca fiyat kontrolü yaptım. 20-30 tl fark var. fiyatlar piyasaya göre ama çok da cezbedici değil. ayrıca bu kadar köklü bir kuruluşun bu kadar kısıtlı ürün gamıyla yer alması da eksi. bloggerlar vloggerlar varken de aradan bu şekilde sıyrılmasının pek önemi kalmıyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ