Çiller'in Gözü Yaşlı: CHP'li Vekilden Her Eve İki Anahtar Vaadi!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, 90'lı yıllarda sağ politikacılarla özdeşleşen 'herkese iki anahtar' sloganını anımsatan sözleriyle gündemde.

Siyasete Süleyman Demirel'in ekonomi kurmayı olarak giren Tansu Çiller, 90'lı yılların başında dile getirdiği bu sloganla herkese biri ev biri araba olmak üzere iki anahtar vaat ediyordu. 

Çiller'in kulağa hoş gelen bu gibi vaatleri, Demirel sonrasında Başbakanlık koltuğuna oturunca unutulup gitmişti.

"Bir evim, bir arabam olsun istiyorsanız, ilk seçimde 6 oka basın!"

CHP'li Engin Özkoç, Twitter'dan Çiller'in bu vaadini anımsatan bir paylaşım yaptı ve 'En azından bir evim, bir arabam olsun istiyorsanız, ilk seçimde 6 oka basın! Ülkeyi kalkındıracağız!' dedi.

👇

twitter.com

Özkoç'a yanıt veren Twitter kullanıcıları, 'Çiller siyasete dönmüş' dedi. 👇

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Yurt Dışında Türk'e Benzetilmemekten Gurur Duyanların 'Eziklik Psikolojisi' Olduğunu Söyleyen Kullanıcı
YORUMLAR
24.03.2022

Aloooo 2000 yıllarını geçtik! Uyanın uyanın bu millet bu masalları yemez. Ayağınız yere bassın. Rahmetli Haydar Baş bile 5bin TL asgari ücret vaadi ile oy alamadı.

24.03.2022

Hele bi oy verin de.. sonrası yine aynı tas aynı hamam.. biraz da biz ……. Demek istemiş. Ulan söylesene Özgür Demirtaş’ı ekonomi bakanı yapacaz, para kurulu oluşturup tl’deki değer kaybını durduracağız. 12 yıllık zorunlu eğitimi kaldırıp sınıfta kalma ve disiplini geri getirip liyakatlı atama ve yerleştirme sistemini uygulayıp eğitimi düzelteceğiz. Şartlı salıverme ve HAGB gibi garabetleri kaldırıp hakkaniyetli bir adalet sistemi kuracağız. İhaleleri açık ve şeffaf yapacağız. Mansur beyi CB adayı göstereceğiz. AQP’nin yaptığı hiç bir pisliği kendi partimizden bile olsa kimsenin yapmasına göz yummayacağız. Muhafazakarlar, sizleri de korkutmayıp; başkasının hakkına tecavüz etmediğiniz müddetçe haklarınızı diğer tüm vatandaşlar gibi koruyacağımıza, baskı yapmayacağımıza garanti verip malum partinin kucağına itmeyeceğiz.. saysana. ama yok.. Mansur Başkan gelmeden size oy da yok!! Ben de malum dayılar gibi derim ehonomü çoh eyi, …oyum ahapiye, .. yol yaptu, koprü yapdu.. !!! :@ ☹️😡🤬

24.03.2022

Milletin derdi ev araba olmaktan çıktı. İnsanlar evlerine düzenli olarak et sokabilecek mi? Onu söyle. He evet dersen de, nasıl yapacaksın? Lafla olmuyor cunku bu isler.

TÜM YORUMLARI OKU (4)