Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti

Hafta içi her gün Beyaz TV'de yayınlanan Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programında yine gündeme bomba gibi düşen bir olay yaşandı. Öz kızı ve ikinci eşinin ilişkiye girdiğini gören kadının anlattıkları herkesi şoke etti.

Hafta içi her gün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programın gündeme damga vurmaya devam ediyor.

Her bölüm birbirinden garip hikâyelerin işlendiği programda "Daha fazla ne olabilir?" dediğimiz her şey katlanarak karşımıza çıkarken, canlı yayına bağlanan izleyicinin anlattıkları herkesi şaşırttı etti.

Afyonkarahisar'dan programa bağlanan Zehra Hanım, eşi ve öz kızının ilişki yaşadığı iddiasıyla herkesi şoka uğratırken, devamında verdiği detaylar dumur eden cinsten oldu.

17 yaşındaki kızı ve ikinci evliliğinden eşinin ilişki yaşadığını ve onları anlatılamayacak hallerde gördüğünü belirten Zehra Hanım şu sözleri kullandı:

'Ben Müge Anlı'ya da Esra Erol'a da başvurdum sonuç alamadım. Size başvurdum. Şikayetçi oldum. Yatak odasına ses kayıt cihazı koydum, oturma odasında da ilişkiye girerlerken gördüm.'

Esra Ezmeci duydukları karşısında 'Ne yaptın? Gitmedin mi yanlarına? İlişkiye girerken gördün. Ne yaptınız?' diye sorunca Zehra Hanım tehdit edildiğini anlattı.

Eşi ve kızının şu an köyde yaşadığını belirten Zehra Hanım'ın anlattıkları karşısında Ezmeci tepki vermekte zorlanırken, söz konusu olay kısa sürede gündem oldu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Hem Anne Hem Kızını Oynamış: Ateş Kuşları'ndaki Bi' Garip Yaşlandırma Tekniği!
Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan, Partnerinin Takoza Çıkmasını Tiye Aldı!
Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'lu "Şehrazad" Dizisine Sürpriz Oyuncu!

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Kobani Davası'nda Kararlar Açıklanıyor: Selahattin Demirtaş'a 42 Yıl Hapis Cezası Verildi
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
16.04.2024

Ak Partili eski Ankara Büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek'in Ak Parti milletvekili oğlu Osman Gökçek'in sahibi olduğu Beyaz Tv'nin yayınlarının ahlak seviyesi yukarıda.Rtük'de netflix te ceza kesecek öpüşme sahnesi arayadursun 🤓

17.04.2024

ahlak seviyesi demişken Osman Gökçek lisede ders esnasında mastürbasyon yaparken öğretmenine yakalanan ama babasının konumu sebebiyle hiç bir işlem yapılmayan ahlaki değerleri çok yüksek bir kişidir.

16.04.2024

İnsanı cidden çileden çıkarmaya birebirsiniz. Ne işi var elin adamının senin kızının olduğu evde. Biz çocuk annenindir derken, anne bırak üveyi öz babadan bile korur kollar evladını diye diyoruz. Len çalışıp çocuklarınızı büyütmek zor geliyor. Önce o kızı okutup iş sahibi yapıp kendi hayatını kurmasını sağlayacaksın. Sonra kiminle evlenirsin, yaşarsın, ne yaparsan yap. Sen de o şerefsiz herif kadar suçlusun be kadın. Tek suçsuz kandırılmaya müsait yaştaki kız çocuğu. O çocuğu devlet himaye etmeli acilen.

16.04.2024

Bu kanallardaki bu saçma programlar da işte böyle gündeme gelmek için nerde absürt ensest ilişki var onları sürüyor piyasaya Stepdad fantazilerini pornhubta izleyemezsiniz siteye erişim engeli vardır ama beyaztv de izleyebilirsiniz muhalif kanal olmadığı için akp yalakası Bekir ceza da kesmez

TÜM YORUMLARI OKU (26)