Cildinizi Bebek Gibi Yapacak En İyi Siyah Nokta Karşıtı Ürünler

Siyah nokta görünümünü azaltmak için adım atmak isteyenlerin dikkatine! Bu içeriğimizde siyah noktaları temizleyip önlemek için kullanabileceğiniz ürünleri derledik. Hadi, birlikte bu ürünlere göz atıp cilt bakım rutininizi oluşturalım! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

1. Saf kil maskesi.

L'Oréal Paris'in saf kil maske serisindeki bu maske siyah nokta karşıtı etkiye sahip. Düzenli aralıklarla kullandığınız takdirde siyah noktalarınızda azalma gözlemleyebilirsiniz.

Satın almak isteyenleri buraya alalım.

Daha fazla L'Oréal Paris siyah nokta karşıtı ürün için buraya tıklayın.

2. Licape çok amaçlı yüz maskesi.

Licape'nin bu yüz maskesi gözenek sıkılaştırıcı ve siyah nokta temizleyici özelliğe sahip. Aynı zamanda nemlendirici etkisi de bulunan bu maskeyle derinlemesine bakım yapın.

Buradan satın alın.

3. The Purest Solutions bakım serumu.

The Purest Solutions'ın bakım serumunu kullanarak siyah noktalarınızı arındırabilirsiniz. Aynı zamanda gözenek sıkılaştırma ve sivilce oluşumunu önleme etkisi de bulunan bu serumu cilt bakımınızı tamamladıktan sonra cildinize uygulayın.

Satın almak isteyenleri buraya alalım.

4. Yves Rocher yüz yıkama jeli.

Yves Rocher'nin yüz yıkama jeli peeling etkisi yaratarak siyah noktalardan arınmanızı sağlıyor.

Buradan satın alabilirsiniz.

5. Luv it! gözenek ve siyah nokta karşıtı serum.

Luv it! markasının 30 ml'lik bu serumuyla siyah nokta bakımı yapabilirsiniz. Aynı zamanda sivilce oluşumunu da önleyen bu serumla cildinizi temizleyip bakım yapın.

Buradan satın alın.

6. Missha temizleme yağı.

Missha'nın bu temizleme yağıyla siyah noktaların oluşumunu önleyebilirsiniz. Makyaj temizleme özelliği de bulunan bu yağla cildinizi derinlemesine temizleyin.

Buradan satın alabilirsiniz.

7. La Roche Posay Effaclar siyah nokta karşıtı set.

La Roche Posay'in Effaclar serisi siyah nokta karşıtı özelliğe sahip. Bu setteki ürünleri cilt bakım rutininize dahil ederek siyah noktalara karşı önlem alabilirsiniz.

Buradan tek tıkla satın almak mümkün.

8. Neutrogena temizleyici tonik.

Neutrogena markasının bu temizleyici toniği siyah nokta karşıtı olarak üretilmiş. Cilt temizliğinizi yaptıktan sonra toniği uygulayarak gözeneklerinizi arındırıp sıkılaştırabilirsiniz.

Buradan satın alabilirsiniz.

Daha fazla Neutrogena siyah nokta karşıtı ürün için hemen buraya tıklayın.

9. Siyah nokta ve pürüz önleyici kil maskesi.

Dermokil markasının kil maskeleri oldukça revaçta olan ürünlerden. Bu kil maskesi siyah nokta ve pürüz karşıtı olarak tasarlanmış.

Buradan tükenmeden satın alın.

10. Himalaya ceviz özlü temizleme jeli.

Himalaya markasının bu yüz temizleme jeliyle cildinizi siyah noktalardan arındırabilirsiniz. Aynı zamanda içeriğinde ceviz özü yer alan bu ürün siyah nokta oluşumunu da engelliyor.

Buradan tek tıkla satın alın.

11. Yulaf içeren kil maskesi.

Skin and Lab markasının kil maskesini düzenli aralıklarla yaptığınızda siyah nokta oluşumunu engelleyebilirsiniz. İçeriğinde kil ve yulaf yer alan bu ürünün akne karşıtı özelliği de bulunuyor.

Buradan satın alabilirsiniz.

12. Mia Klinika cilt bakım serumu.

Mia Klinika markasının bu cilt bakım serumu pek çok fonksiyona sahip. Sivilce ve siyah noktaları gideren, oluşumlarını önleyen cilt bakım serumunu belirli aralıklarla kullandığınız takdirde farkı hissetmeye başlayabilirsiniz.

Satın almak isteyenleri buraya alalım.

Son Zamanların En Beğenilen Kadın Parfümleri
Cilt Bakım Rutininize Dahil Edebileceğiniz Karma Ciltler İçin En İyi Bakım Ürünleri
Gözenek Görüntüsüne Veda Edin! En İyi Gözenek Maskeleri

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı