Cildinize İyi Bakmanızı Sağlayacak Muhteşem 12 Ürün

Yaş ilerledikçe cildimizle ilgili endişeler de başlıyor tabii. Gözümün altı, cildimin kırışıklığı, ayağımın tabanı, yüzümün nemi derken farklı farklı bir çok ürünü denemeye başlıyoruz. Sonuçlar kimi zaman hüsran olsa da denemekten asla vazgeçmiyoruz! Kolajenden ayak maskesine kadar her yerinize iyi geleceğini düşündüğümüz, kullanıcılar tarafından beğenilmiş ürünleri seçtik. Umuyoruz ki içeriğimizde doğru ürünü bularak cilt sorunlarınıza son noktayı beraber koyacağız!

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. ''

1. Açılışımızı günümüzün 1 numaralı ürünü olan kolajenle yapıyoruz!

Kemikler arasındaki kıkırdak dokuyla birlikte cilt elastikiyetini sağlayan dokuyu canlandırarak sağlıklı bir görünüm sunan kolajen özellikle 30 yaş itibariyle kullanılması gereken bir ürün. 

Önerdiğimiz ürünü bir kullanıcı şöyle yorumlamış: ''Sipariş verdiğimin ertesi günü ürün elime ulaştı. Gerçekten çok hızlılar. Paketleme de çok iyi. Ürünün son kullanım tarihi 2024. İşe yarıyor mu ne kadar yarıyor onu zaman gösterecek. Daha alalı 1 gün oldu. Kullanmaya başladım. Kahvenin içine kattım ve tatta hiçbir fark olmadı bile, kullanımı kolay yani. Daha uzun süre kullanıp unutmazsam gelip bu yorumu güncelleyeceğim. İLK 10 GÜN EDİTİ: Cildim (yüz) güzelleşti. Daha ışıltılı ve pürüzsüz duruyor. Hacim kaybetmiş göğüslerim hacim kazanmış gibi, ama bundan dolayı mı emin değilim. Kronik boyun, omuz ağrılarım konusunda bir değişme yok. 20. GÜN EDİTİ: Tırnaklarım katman katman soyulup kökünden kırılırdı. Şu an sapasağlam duruyorlar''. 

Ürünün fiyatı: 214 TL.

Satın almak için buraya. 

Diğer kolajen ürünleri burada.

2. Siyah nokta sorununa karşı kullandığınız sabunlar cildinizi kurutuyorsa bir de bu ürünü deneyin.

Altın yüz bakım serumu ve doğal ballı sütlü sabun içerdiği 24K altın parçacıkları ile yaşlanma karşıtı ve cildinize yoğun nem sağlıyor.

Fiyatı: 79 TL.

3. Yumurtanın sıkışatırıcı etkisi tartışmaya kapalı bir konu....

Amino asit bakımından zengin beyaz yumurta içeren ve gözenekleri sıkılaştırarak pürüzsüz bir görünüm sağlayan yumurta maskesinin fiyatı: 39,90 TL.

Cildinizi yeniyeyecek farklı maskeler için burada!

4. Selülit ve kılcal damar sorunlarını günde sadece 15 dakikanızı ayırarak çözebilirsiniz!

Önce at kılı fırçasıyla kuru fırçalama yapın sonra kremi uygulayın. Yıkamanıza gerek yok! Kısa sürede sonucu gözünüzle göreceksiniz.

İkili setin fiyatı: 132,05 TL. Burada.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ‘’Selülit kremini ilk deneme 250-ml aldım üç gün sadece kullanımda anında değişimi görerek bende içi masaj karışımlı at kılı fırçası vardı tam olarak kendi ürünleri olsun diye ikinci kremimi takım olarak aldım ve bendeki fırça sahte birşeymiş dedim o derece yumuşacık fırça insana zevk veriyor sürdükçe vücuta az kalıyorum yüzümüde fırçalayım :)) burada fırçadan kıllar dökülüyor demişler valla o kadar fırçaladım ki,doyamıyordum hiç bir tane kıl düşmedi’’.

Diğer ürünler burada.

5. Kolajen ve kil birleşimi cildinize çok iyi gelecek! Boyun bölgenizede uygulayabileceğinizi unutmayın!

Cildinize kolayca uygulayabileceğiniz kil ve kolajen maskesi tek kullanımlık değil! 250 ml kutusuyla uzun süre kullanabilirsiniz.

Ürün burada.

6. Daandanbıt saf salyangoz göz altı, morluk, kırışıklık premium göz kremi.

Salyangoz mukusunun yenileyici sayesiyle kırışıklık ve morluklara bu ürünle savaş açabilirsiniz! 

Ürün fiyatı: 113,90 TL. Burada.

Kullanıcı yorumu şöyle: ‘’Aşırı başarılı bir göz kremi, ilk kullanımdan itibaren göz çevrem yumuşacık oldu. Zamanla da göz etrafı morluklarım azaldı 👍🏼’’.

7. Dolgun kirpikler için ipek kirpik taktırmaya gerek yok!

Sadece kirpik değil kaşlarınızın seyrek olan bölgelerine uygulayarak kısa sürede sonuç alabileceğiniz kaş ve kirpik serumunun fiyatı 65,55 TL.

Farklı kaş kirpik serumlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''2 haftadan fazladır düzenli olarak sabah akşam kullanıyorum. Net etkisini gördüm, kirpiklerim daha yoğun, kaşlarım da ise tüy çıkmayan yerlerde hızlı sonuç aldım. Kullanmaya devam :)''.

8. Yine bir salyangozla karşınızdayız ama bu salyangoz 3 kat yoğunlaştırılmış etkiye sahip hücre yenileyici, kırışıklık karşıtı salyangoz!

Ürünün paraben içerdiğini belirtmek isteriz!

Cilt tonunu aydınlatıyor ve ten rengini eşitliyor. İçinde bulunan niasinamid ve aloe vera özü, cildi hücresel düzeyde nemlendiriyor ve yeniliyor! Böylece cildiniz ışıltılı ve pırıl pırıl oluyor. 

Ürün burada.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ‘’ Aylar önce almıştım, değerlendirme için bekledim. Ürünün en belirgin ve iyi özelliği yara, yanık, tahriş vb durumlarda sürdüğünüzde iki, üç gün gibi kısa sürede leke bırakmadan geçirmesi. Benim hassas ve egzamalı bir cildim var, tahriş olan yerin üzerine sürdüğümde yakıyor fakat ertesi günden sonra orası kabuk bağlayıp hemen iyileşmeye başlıyor. Bunun haricinde kokusu ve dokusu hoşuma gitti, yağlandırmadan nemlendirdi. Bereketli bir ürün, uzun süre kullanılabilir.’’

9. Krem kullanmak istemiyorsanız doğal taşların mucizevi etkisini deneyebilirsiniz.

Yüzünüze uygulayabileceğiniz doğal taş masajıyla kırışıklıkları gidermek mümkün! Taşları yüzünüze soğuk ve aşağıdan yukarıya doğru uygulamanızı tavsiye ediyoruz!

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''pilastik çıkar diye korkmuştum ama gerçekten taş. ağırlar. hiç bir kusuru yoktu. cokiyi kargolanmis. ve cidden bu sıcak havada bile taşlar buz gibi. yine de dolaba koyacağım. teşekkürler @İlterus''.

10. Saçlarımızı unutacak değiliz!

Saç dökülmesini ciddi oranda azaltan at kuyruğu bitki özlü şampuanı boyalı saçlar içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz! 

Fiyatı: 35,06 TL.

Kullanıcı yorumu şöyle: ''Daha önce kullanıp gerçekten memnun kaldığım icin tekrardan sipariş ettim, Revox satıcısından aldım, paketleme kargolama işlemi çok hızlı gerçekleşti ve ürünü kozmetik ürün satan mağazalardan daha uyguna satın almamızı sağladıkları için Tredyol’a da teşekkür ederim. Saçları gerçekten hızlı uzatıyor''.

11. Korelilerin altın, havyar özlü göz çevresi ve göz kapağı iksiri.

21 günde etkisini gösteren aydınlatıcı etkili krem burada.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''satıcının önerisiyle düzenli kullandım ve gerçekten sonuç mükemmel 👍 göz çevresinde kırışıklığım kalmadı gibi çok azaldı. şeffaf ve doğru yönlendirme için çok teşekkür ederim koşar kozmetik 🙏''.

Diğer göz kremleri burada.

12. Kırışıklıklara meydan okuması en zor olan bölgelerden biride boyun bölgesi!

Yer çekimine karşı koyma konusunda boyun bölgesine uygulama yapmak şart!

Hem yüzünüze hem boyun bölgesine uygulayabileceğiniz serum+krem ikilisi 106,39 TL. Burada.

Bir kullanıcının yorumu şöyle: '' ürün için diecek tek lafım Mükemmelll.. gece yatmadan önce kullandığınızda sabah yüzün gözün şiş kalkmıyorsun hemde yumuşacık bir hisle uyanıyorsun. rahatsız etmeyen mükemmel bir kokusu var. Bu ürünle tanışmış olmaktan çok mutluyum şiddetle kullanmanızı tavsiye ederim..''.

Evde Zamanın Su Gibi Akmasını ve Kendinizi Daha İyi Hissetmenizi Sağlayacak 11 Fikir
Yalnız Yaşayanların Çok Hoşuna Gidecek 12 Ürün
Kişisel Gelişim Tutkunlarının Mutlaka Okuması Gereken 12 Kitap
Türkiye'nin En Güzel Rotası Likya Yolunu Yürümeden Önce Mutlaka Yanınıza Almanız Gereken 12 Eşya!
Ebeveynler Buraya! Çocuk Gelişiminde Etkili Olabilecek Hobi Ürünleri
Evini Küçük Dokunuşlarla Yenilemek İsteyenler İçin Muhteşem 12 Öneri

Popüler İçerikler

Cami Çıkışında Atatürk’e Hakaret Etmişti: Ahmet Bostancı’nın Cezası Belli Oldu
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!