Cildinize Gereken Özeni Göstermenin Tam Zamanı! En Çok Tercih Edilen Cilt Serumları

Hepimiz ışıl ışıl bir cilde sahip olmak istiyoruz. Bunun yolu da cildimize iyi bakmaktan geçiyor. Cildin ihtiyacı olan doğru ürünleri kullanmak oldukça önemli. Cildinizde renk eşitsizlikleri ve mat bir görünüm varsa bunun için hangi serumu kullanmalıyım ya da yaşlanma karşıtı olan doğru ürün hangisidir gibi sorular kafanızı karıştırıyorsa tüm bunlara cevap aşağıda seni bekliyor. Gel birlikte bakalım!

 Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

1. Renk eşitsizliği problemi yaşıyorsanız cildinizin C vitaminine ihtiyacı var demektir.

Lekelerin azalması ve aydınlık bir görünüme kavuşmak için C vitamini serumlar kullanabilirsin. C vitamini ürünleri kullanırken güneş korumalı ürünler kullanmayı unutma!

Senin için seçtiğim setin içerisinde en kuvvetli yaşlanma karşıtı olan retinol serum da bulunuyor.

Linki burada.

Bu serum setini deneyimlemiş bir kullanıcının yorumu şöyle:

Normalde aldığım şeyleri yorumlamaya üşenirim ama bu sefer yorum yapmadan duramayacağım. Bu serumlarla birlikte leke karşıtı ve aha içeren yenileyici serumu da aldım. Tabii ki Ezgi Özkur hocamın tavsiyesiyle. Abartmıyorum. BAKIN GERÇEKTEN ABARTMIYORUM; fondöten sürdüğümde ayna karşısında kendime bakıp bakıp keşke cildim böyle olsa derdim ve artık o hayalini kurduğum cilde neredeyse sahibim. ŞAKA GİBİ AMA SADECE 1 HAFTADA. Türk dermatologlarca üretilmiş ve cruelty-free olması da ayrıca müthiş. MÜTHİŞ. AS BAYRAKLARI AS! 

2. Niyet ettim sivilcelerimden kurtulmaya!

Akne ve akne skarlı ciltler, genişlemiş ve tıkanmış gözenek problemi olanlar bu serumu kullanabilirler. İçerdiği AHA’lar ile ciltteki ölü hücreleri uzaklaştırarak, cildinizin soyulmasına yardımcı olur. Böylece yeni ve eşit pigmentli cilt hücreleri oluşturabilir. BHA’lar ise gözenek boyutunu küçültmede ve tıkanıklıkları gidermede etkilidir. Kullandıktan sonra cildinizin daha pürüzsüz olduğunu fark edersiniz. 

Seruma buradan ulaşabilirsin.

3. Yaşlanmıyoruz, sadece yaş alıyoruz.

Artık cildine gereken özeni göstermeyi düşünüyorsan cildin ihtiyacı olan bu serumları kullanmakla başlayabilirsin. Bu setin içerisinde C Vitamini Hyalüronik Asit, Kolajen Serum ve Leke Giderici Karşıtı Serum bulunmaktadır. 

Sete ulaşmak için tıkla.

4. Daha pürüzsüz daha yumuşak ve daha sıkı.

Garnier'in gliserin, hyaluronik asit ve aloe vera içeren yüksek konsantrasyona sahip ilk serumu. Parlak ve aydınlık bir cilde sahip olmak için kullanabileceğiniz bu serum aynı zamanda 6 günde koyu lekelerin görünümünde ciddi azalma sağlıyor.

Linki burada!

5. Uygun fiyatlı bir set arıyorsan bunu kaçırma.

En çok tercih edilenler arasında yer alan bu set kullanıcılarından tam not almış. Cildimize iyi gelecek içeriklere sahip bu seti alıp düzenli uygularsan sonuçlarına sen de inanamayacaksın.

Buradan ulaşabilirsin.

Gerçekten yüzümde ki etkisini gözle görebiliyorum. C vitamini akşam hyaluronic asid sabah ondan dk sonra collegani sürüyorum. Beğendimde dolayı Arkadaşlarıma da aldık :')

Ekonomiyi Bir Çırpıda Anlamanızı Sağlayacak En İyi Ekonomi Kitapları
Gören Dönüp Bir Daha Bakacak! Erkekler İçin Şık Giyim Önerileri
Kıvrımlı Hatlara Sahip Balık Etli Kadınlara Özel Giyim Önerileri
Sizi Bir Moda İkonuna Dönüştürecek Tesettür Giyim İçin En Güzel Kıyafet Önerileri
Vücut Tipine Göre Erkeklerin Tercih Etmesi Gereken Kıyafetler

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı