Çikolata İçin Çocuğu Marketin Deposuna Kapatmışlardı... 2 Kişi Gözaltına Alındı

Hakkari'de bir zincir markette cebinden çikolata çıkan çocuğu depoya kilitleyen 2 kişi, açılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Hakkari'de bir zincir markette meydana gelen olayda 'çocuğun çikolata için depoya kapatıldığı' iddiası sonrası sosyal medyadan çok sayıda tepki gelmişti.

Haberin yayılması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı, ilgili kişiler hakkında 'çocuğu hürriyetinden yoksun bırakma' suçundan soruşturma başlatıldığını duyurmuştu.

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında market çalışanı 2 kişi, Cumhuriyet savcısından alınan talimat kapsamında gözaltına alındı.

Gözaltına alınan iki kişinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İlgili haber 👇

12 Yaşındaki Çocuğun Cebinden Çikolata Çıktı: Market Çalışanları Çocuğu Hapsetti

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
03.12.2023

Bu hareketi sonuna dek yanlış bulmama rağmen tutuklamak yersiz olur neticede onlarda çalışan ve onların cebinden çıkıyor. çocuğa gelecek olursak ailesinin konuşması gerekiyor bunu alışkanlık hâline getirmemesi için. Diğer yandan da günümüze bakınca artık resmen teşvik görüyoruz bı tane sikindirik gofret 10 lira, tabi hiçbir gerekçe hırsızlığı haklı çıkarmaz.

03.12.2023

tutuklamamışlar, gözaltına almışlar.

03.12.2023

belki de çikolata onun için bir mutluluk kaynağıydı canı çekmiş çok Bu haber, bana insanlığın ne kadar kaybolduğunu, ne kadar duyarsızlaştığını gösterdi. Bu çocuğun yaşadığı travma, onun hayatını nasıl etkileyecek, bunu düşünmek bile istemiyorum.Yazıklar olsun doğuya giden kimse aç kalmaz yediklerinden yedirirler bir çikolata için bunu yapanların o paylaşma kültüründen zerre miktarı kadar nasibi yok yahut oralı değiller.Verecektin bir güzel de nasihat edicektin eminim bir daha yapmazdı.Utanç verici.

03.12.2023

muz cumhuriyeti sanki herkes kendi adaletini sağlayacak...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ