Cihan Kolivar’ın Oğlu Babasının Tutuklanmasına Tepki Gösterdi: 'Şu Binaya, Adliyeye Gerek Yok'

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, geçtiğimiz günlerde , HaberTürk TV’de Afşin Yurdakul’un konuğu olmuş ve Madem buna siz temel gıda maddesi sayıyorsunuz ben saymıyorum. Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Bilimsel bir şey konuşuyorum. Ezber değil. Kişi başı tüketim 210 kilo İsveç, Norveç Japonya’da 50 kilo. Bizim toplum ekmek ile doyduğu için başında 20 senedir böyle yöneticiler duruyor” demişti.

O anları burada paylaşmıştık: 👇

Canlı Yayında Sunucu Şoke Oldu: Sendika Başkanı, 'Ekmek Aptal Toplumların Temel Gıda Maddesidir' Dedi

Cihan Kolivar o sözlerinin ardından ‘Türk Milletini alenen aşağılama’ suçlamasıyla gözaltına alınmış ardından ise ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ten tutuklanmıştı.

Cihan Kolivar’ın oğlu Kerem Kolivar ise babasının tutuklanmasına tepki göstererek, “Kin ve nefret suçlamalarıyla adliyeye çağırıp, hiçbir şey bulamadım bari kendime bir hakaret uydurayım diyorsanız şu binaya gerek yok. Yazın bize şu kadar ceza yedin benim kararım bu diye. Mail atın. Kimse de yorulmasın. Herkes tek bir şey düşünecek söyleyecek. Varsa öyle bir ülke oraya gideceğiz. Babam gayet iyi morali de iyi. Kendisi de gülerek karışıyor. Gülüyoruz yapacak bir şey yok. Kimse ağlamıyor herkes gülüyor artık' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
YORUMLAR
10.11.2022

olum ben anlamıyorum. bu olay doğru bi olay. kişi başı olayı zaten istatistik bilgi. ekmek kafalı diye bir tabir var. 3. dünya ülkeleri için ve karbonhidrat ağırlıklı beslenen ülkeler için söylenir. türk toplumu kin ve nefrete yöneleceğine ekmek yemesin madem

10.11.2022

bence de gerek yok , parti il ve ilçe başkanlıkları hem adliye hem karakol olsun

Gerçekleri söylemenin, bilimsel verilerle konuşmanın "hakaret" sayıldığı bir ülkede yaşıyoruz sevgili arkadaşlar. Sonunda söylediği "O yüzden 20 senedir başımızda bunlar var" cümlesi sıkıntı yaratan kısım zaten. %40ın yaptığı mal bir seçim yüzünden bugün hepimiz cezalandırılıyoruz. Çıkıp söyle hadi ekranda "128 milyar nerede?" veya "sözü verilen konutlar nerede?" diye. Bunlar seçim öncesi kendilerini garantiye alıp kaçacaklar arkadaşlar. Bunu hepimiz biliyoruz değil mi? Ülkeyi bokun içine tıkıp kaçacaklar ki peşlerinden gidemeyelim. Hala inanan insanlara da oy yasağı konsun a.k mal demek ki anlamıyor çünkü.

TÜM YORUMLARI OKU (5)