Ülkemizin dört bir yanı alevlere teslim oldu. Geçtiğimiz haftalarda İzmir'de başlayan yangın yüreğimizi de yakarken bu hafta daha acı bir tabloyla karşı karşıya kaldık. Karabük, Eskişehir, Sakarya ve Bursa'da ormanlarımız küle döndü. Vatandaşlar alevlerle mücadele ederken özellikle Bursa'nın en yeşil noktalarının geldiği son durum, hepimizi büyük bir üzüntüye sürükledi.
Vatandaşlar tepkilerini sosyal medyadan duyurmaya çalışıyor.
Malum parti başta olduğu sürece felaketler bitmez. Her gün yeni bir kaos, yeni bir acı.
Yakanı bilmem ama bu yangınları söndürebilecek şeylerin yokluğu beni derin düşüncelere daldırıyor tıpkı 6 Şubatta deprem bölgesine zamanında gönderilmeyen askerler, madenciler gibi. Ne kadar ölüm seni uyandıracak be uyuyan Türkiye.
İşimizin artık Allah'a kaldığını cumhurbaşkanı başdanışmanı itiraf etmiş zaten. Bunlarla ülkenin bir geleceği olduğunu düşünen varsa... elimizde satacak köprü de kalmadı gerçi. Neyse boş verin.