Çiğdem Tunç 'Kısa Etek Giyip Neyin Sinyaliniz Veriyorsunuz Hanımlar?' Sözleriyle Herkesin Ağzını Açık Bıraktı

Ünlü tiyatrocu Çiğdem Tunç bugün Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın konuğu oldu. Magazinin dikkat çeken isimlerinden olan Çiğdem Tunç canlı yayın esnasında söyledikleriyle dikkat çekti. Sahnede çorap giymenin önemine vurgu yapan Tunç, çorapsız kısa etek giyen kadınlara yönelik eleştirilerde bulundu. Çiğdem Tunç'un ''Kısa etek giyince neyin sinyalini veriyorsunuz hanımlar, sonra neye kızıyorsunuz?'' sözleriyle gündeme bomba gibi düştü.

Gelin detayları görelim...

Aranızda Çiğdem Tunç'u tanımayan yoktur eminiz ki. Sunucu ve oyuncu Çiğdem Tunç birçok yapımda boy gösteren isimlerden.

Ünlü sanatçı; "Boğaziçinden", "Bizden size". "Teleskop" adlı televizyon programlarında dans ederek televizyon kariyerine adım atmıştı.

Tunç, 1984 yılında ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil ile birlikte çalıştığı dönemde adını daha geniş kitlelere duyurmayı başarmıştı.

Rol aldığı yapımlarla adından sıkça söz ettiren Çiğdem Tunç, çeşitli tiyatro oyunlarıyla birlikte sahneye çıkıyor.

TRT 1 ekranlarında uzun yıllar yayınlanan Seksenler dizisinde rol alan Tunç, canlandırdığı ''Diana'' karakteriyle akıllarda yer edindi.

Magazin dünyasının sevilen isimlerinden Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunuculuğunu üstlendiği 2. Sayfa'nın 10 Kasım konuğu Çiğdem Tunç oldu.

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularına canlı yayında cevap veren ünlü tiyatrocu yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Çiğdem Tunç, Ayşegül Aldinç'in ''Ağzında takunya var gibi konuşuyorlar'' sözüne yönelik de konuştu. Tunç, Aldinç'in söylediklerine hak verdi

Gülşen Yüksel ise konu hakkında; Netflix'te yayınlanan Cici adlı yerli filmde konuşulanları anlamadığını, altyazı açarak oyuncuların ne dediğini anlayabildiğini dile getirdi.

Çorabın önemine dikkat çeken Çiğdem Tunç ''Çıplak bacak çok çirkin bir şey.'' sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Serenay Sarıkaya ve Hande Erçel gibi muntazam bacaklara sahip ünlülerin dahi sahnede çorap giymesi gerektiğini dile getirdi Çiğdem Tunç.. Tunç, sahnede ters ışıklar olduğu için çorap giyilmediği takdirde en güzel bacakların bile tüm kusurlarını ortaya çıkacağının altını çizdi.

Çorap giydiğini söyleyen Çiğdem Tunç ''Zemheri zürafası gibi şimdi moda oldu; yok denecek kadar mini bir etekler, çorapsız bacaklar ve kar yağıyor'' ifadelerini kullandı.

Çiğdem Tunç ''Neyin sinyalini veriyorsunuz hanımlar? Sonra neye kızıyorsunuz, başımıza kötü şeyler geldi diye?'' sözleriyle gündem yarattı. Gülşen Yüksel ise Tunç'un bu sözlerine, ''Onu onunla hiç bağdaştırmayalım aman Çiğdem. Kıyafetle onu hiç birbirine örtüştürmeyelim yani, hani bunu giyiyorsan sonucu bu olura gelmesin.'' ifadeleriyle karşılık verdi.

Müde Dağıstanlı ise konuya ''Onu yapan çoraplıyken de yapar, fikri kötüyse'' sözleriyle tepki gösterirken, Tunç sözlerine ''Neyin mesajını veriyorsunuz? Zemheri soğukları, siz çorapsızsınız ve eteğiniz yok denecek kadar kısa. Biz de mini giydik gençlik çağımızda; şu anda olgunluk çağındayım, diz üstü eteğim var. Hiç karşı değilim biz de çok giydik. Sayfiye (yazlık) yerlerinde giydirdi ailemiz. Hani gece saat 12'de metroda, Marmaray'da değil.'' sözleriyle tepki çekti.

Tabii sosyal medyada Çiğdem Tunç'un bu sözlerine karşı tepki gösterenler de oldu.

twitter.com
twitter.com

Siz Çiğdem Tunç'un bu açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Buyurun yorumlara...

İlginizi Çekebilir

Çiğdem Tunç Kimdir? Çiğdem Tunç Kaç Yaşında, Aslen Nereli? Çiğdem Tunç'un Mesleği Nedir?
Seray Sever, Yıllar Önce Yaptığı Gafı Anlatarak Pınar Altuğ'un Neden Kendisine Küstüğünü İtiraf Etti!

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
10.11.2022

Yahu gündüz giyip geceye kaldıysa ne yapsın? Gece metroya binicem deyip çantasında pantolon mu taşısın? Bu işin kıyafetle ilgili olmadığını ne zaman anlayacaksınız. Tanıdığım tesettürlü feraceli arkadaşımı takip edip taciz etmeye kalktılar. O neyin mesajını vermiş oluyor? Bırakın Allah aşkına hayvanlara yapılanları görüyoruz.. zihniyet değişmeli mağdurlar değil!!!

10.11.2022

Gencler bilmez seninde vakti zamaninda sinyalin kralini verdigin fotograflarin vardi acma istersen o konulari Cigdem hanim milletin ne giyip ne giymedigi senin uzerine vazife degil.

11.11.2022

Bana arkadaşını söyle , sana kim olduğunu söyleyeyim (!)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ