Çiftçiler, 'Cumhurbaşkanım Lütfen Gör' Diyerek İsyan Edip Karpuzları Parçaladılar

'Yaktınız bizi mahvettiniz' diyerek isyan eden çiftçi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Diğer çiftçiler de 'Yazıklar olsun' diyerek karpuzları parçaladılar. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
30.05.2021

ben HAKAPELİYİM ÜYEYİM ÜYE dlskşlfk bin canıma değsin az bile size

30.05.2021

şunu da yazayım şimdi beddua ettiğimi falan sananlar olur: bu gördüğünüz şahsiyetin tuzu kuru olsaydı başka çiftçiler için böyle sesini çıkaramazdı. üyeyim üye diye yırtınıyor ya bundan işte. akp karnını doyursa bunların skmişim karpuzunu der. venezuela gibi 20 kilo verdiren kıtlık da geliyor. siz de inim inim inleyeceksiniz. sağdan gidin cüzdan bulursunuz belki.

Kendi düşen ağlamaz sen en azından kendi tercihinin sonuçlarını yaşıyorsun. Ya Akp'yi istemeyip sizin yaşadığınızı yaşayanlar ne olacak?

30.05.2021

Oğlum niye yalvarıyorsunuz lan.Yetki sizin elinizde, göreve getirme, alma sizin elinizde.Niye yalvarıyorsunuz.İsteyin sandığı önünüze, gidin sandığa sizi düşünen insanlar illa ki vardır seçin bitsin.Niye yalvarıyorsunuz ya, sinirden ağlıycam… 😬

30.05.2021

Ama hak ediyorsunuz, size yazıklar olsun.O size gak ettiğinizi veriyor ve iyi yapıyor.Yiyecek ekmek bulamayacaksınız daha.Durun siz ….

TÜM YORUMLARI OKU (14)