Çiçekler Sizin Olsun, Biz Öldürülmediğimiz Şehirler İstiyoruz! Kadınların Sosyal Medyada Yükselen Sesine Kulak Verin

Biz sokakta rahatça yürüyebildiğimiz, kahkahalarımızla sevindiğimiz, şiddette uğramadığımız, hayatın her alanında engellerle karşılaşmadığımız bir dünya istiyoruz. Çiçek istemiyoruz, öldürülmediğimiz şehirler istiyoruz!

Twitter'daki Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun başlattığı #öldürülmediğimizşehirler etiketinde kadınlar haykırıyor. Bize kulak verin!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
YORUMLAR
07.03.2019

Çiçekler sizin olsun, ben hiçbir canlının öldürülmediği bir ülke istiyorum.

08.03.2019

Münevver...İlk haberin çıktığı gün dün gibi. Haber başladı bitti. sonrası çığ gibi geldi. Benim ailemin mahallemin şehrimin ülkemin belki en hafızalara kazınanı. Bir cinayet onlarca katil.

08.03.2019

çiçek istemeyin hanımlar sıkıntı yok.gerçi çiçek almadın diye kavga çıkar sonrasında o da ayrı.benim anlamadığım neden sadece öldürülen kadınlardan bahsediliyor?cinayete kurban giden erkekler de insan değil mi?bence cinsiyetçiliğin en büyüğünü kendine feminist adını takmış amaçları belirsiz grup yapıyor.kadın erkek ayırmadan ölümlere canlı olarak bakmaktan aciz olmakla beraber kadınlara karşı pozitif ayrımcılıklarda hep sessizler.biri rahat rahat sigara içeceğimiz,sakız çiğneyeceğimiz şehirler istiyoruz demiş.afedersin de derdini s...yim.

12.03.2019

senin ve senin gibiler bu ülkede bu dünyada soludukça biter mi şerefsizi sapığı katili? öldürülen erkekler demişsin ya sen hiç otobüste yalnız kaldı diye tecavüze uğrayan yakılarak öldürülen bir erkek gördün mü? sen hiç dayak yediği için evine bakmayan uyuşturucu içen birinden boşanmak istediği için delik deşik olup öldürülen erkek gördün mü? sen kendisini sattığı için kaçmak isterken öldürülen bir erkek gördün mü? sen adamsın ya erkek müsveddesi bir kadın sana laf attı mı? erkek erkekle kavga eder trafikte, aşık olduğu kız için, ne baktın kavgasına, iş yerinde birine kızar kavga eder biri birini öldürür. erkek gücü yettiği tarafından kadın gücü yetmediği ş......ler tarafından öldürülür. ne yazık ki seni bir anne doğurdu kadınlar sayesinde dünya ya geldiniz yetiştirildiniz. Rabbım sana bir kız evlat nasip etsin umarım ki kız evlat nasıldır onu gözünden sakınınca anlayacaksın ama ben yine de sana diyorum ki doğmuş ya da doğmamış kız evladının tırnağına taş değmesin...

TÜM YORUMLARI OKU (5)